Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Ennek margójára:
"Mindig mindenkinek mondtam FX meg 5 GHz-en is max a 7970/770 kartyakhoz valo."De hidd el, senki nem vitatja, hogy i5-i7 intelekkel jobb lehet az élmény, az fps és a frametime.
Viszont had engedtessék már meg az FX felhasználóknak is, hogy legyen erősebb VGA-juk, amivel nagyobb részletességgel és nagyobb felbontáson tudnak játszani, még ha nincs is kihasználva teljesen a kártyában lévő potenciál, ami mondjuk a felbontás növelésével (VSR), vagy a grafikai beállítások maximumra állításával növelhető.Arról nem beszélve, hogy X összegből, ha teheti az ember, és teszem azt, 1024-es felbontásról lép 1920-ra, logikusabb, hogy VGA-t cseréljen előbb a pénzéért.
Volt 7970-em, és a 290X jelentős javulást hozott. Előző VGA 80-100 Fps-re volt képes inkább a beállításokat átlagban médiumra téve, míg utóbbi mondhatni folyamatos 120-ra képes (ennyire lőttem a korlátot config-ban, mert bőven elég nekem).
Így a kártya sem fűti szét magát, játék alatt 75-80 fokot látok a bal felső sarokban.
Majd adó visszatérítés, vagy a jutalmak osztásakor, ha marad, lehet jön egy i7 nekem, ez meg megy a fiaimnak. Addigra talán az öreg 7970 is újra feltámad.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest