Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoula

senior tag

válasz hackeeeee #33874 üzenetére

Proci: Azért azt hittem nálad nem drop-ol ennyire,lévén sok a fázis. Azt megköszönném,ha megnéznéd, kíváncsi vagyok rá.

hackeeeee:

2 teóriám volt rá, de így akkor adja magát, ez simán a belső load emelkedése miatti fesz drop-olás.
    Emelhetsz rajta, de mint beszéltük korábban, azért csínyján a plusz fesszel a hawaii-nak, hamar vulkán lesz belőle, és a fesztüskék sem egészségesek.

Léghűtéssel,főleg, hogy a 390-en már emelt fesz van én 25,max 50 mV-ot adnék neki, és akkor már kb ott vagy,mint én a +100-al. Régebben csináltam mérést,megnézheted,mennyit jelent a plusz fesz, és ha nem hűtöd le(értsd legalább víz) akkor ennél durván többet fogyaszt, és az enyém egy alacsony szivárgású darab.
    Nálam 1325mV van a biosban, ami 1,29-1.30 valós fesz. Én efölé nem szívesen megyek hosszú távon, ez alapján be tudod lőni, hogy mikor remegjen meg a kezed :)

Hawaii sajnos igényli a vizet, lásd Proci esete, 100W-ot csökkent a fogyasztása a vizezéstől.

szerk:
    Korcsi: nézd meg mennyi amper szalad át a vrm-en, szerintem simán benne van ennyi,vagy az is elképzelhető, hogy a powertune is ha bestabilizálta az órajelváltást, egy lépcsőt levesz, ezért látunk magasabb peak-eket.
    Vagy load alapján léptet egyet lefele.

Új hozzászólás Aktív témák