Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Proci: Azért azt hittem nálad nem drop-ol ennyire,lévén sok a fázis. Azt megköszönném,ha megnéznéd, kíváncsi vagyok rá.
hackeeeee:
2 teóriám volt rá, de így akkor adja magát, ez simán a belső load emelkedése miatti fesz drop-olás.
Emelhetsz rajta, de mint beszéltük korábban, azért csínyján a plusz fesszel a hawaii-nak, hamar vulkán lesz belőle, és a fesztüskék sem egészségesek.Léghűtéssel,főleg, hogy a 390-en már emelt fesz van én 25,max 50 mV-ot adnék neki, és akkor már kb ott vagy,mint én a +100-al. Régebben csináltam mérést,megnézheted,mennyit jelent a plusz fesz, és ha nem hűtöd le(értsd legalább víz) akkor ennél durván többet fogyaszt, és az enyém egy alacsony szivárgású darab.
Nálam 1325mV van a biosban, ami 1,29-1.30 valós fesz. Én efölé nem szívesen megyek hosszú távon, ez alapján be tudod lőni, hogy mikor remegjen meg a kezed
Hawaii sajnos igényli a vizet, lásd Proci esete, 100W-ot csökkent a fogyasztása a vizezéstől.
szerk:
Korcsi: nézd meg mennyi amper szalad át a vrm-en, szerintem simán benne van ennyi,vagy az is elképzelhető, hogy a powertune is ha bestabilizálta az órajelváltást, egy lépcsőt levesz, ezért látunk magasabb peak-eket.
Vagy load alapján léptet egyet lefele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest