- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmister
senior tag
Ez a nemmindegy pl. A víz nagyon más, mint a lég, és a Vapor-X az egyik legerősebb hűtés. Márpedig a hűvösebb csip többet bír.
Ezt aláírom, 24/7-re értelmetlen a +200mV, mert elfogy az a hűtés, és visszavesz az órajelből, de ettől még nem éri károsodás, ha kipróbálja.Aztán, ha nem a "várható" terhelést kapja bukik az egész.
Lehet szegényes a fantáziám így éjfél után, de nem tudok olyan példát elképzelni ahol a várható terhelés nagyon felborulna.Abban szerintem megegyezhetünk, hogy a CU-k melegszenek leginkább, amik legnagyobb részét foglalják el a chip-nek, így persze nem lehet egy szenzorral lefedni mindet, de miért is kellene? Az ütemezők próbálják egyenletesen osztani a terhelést, persze pár % különbség lehet, de olyan, amiből több, mint 10°C delta keletkezne elég valószínűtlen.
Még furmark-nál sem történik ilyen. Hőkamerás felvételeken is az látszik, hogy az egész chip nagyjából azonos hőfokon üzemel, pedig azért 10+°C -os különbségek már itt is kijönnének.Igazából ilyen szempontból a GPU ütemezőknek könnyű dolga van, hiszen nagyon sok, de viszonylag rövid számítást kell szétosztaniuk, így nem nehéz biztosítani az egyenletes terhelést.
(#26173) Joshi: Igen, általában a váltásoknál van a feszültség túllövés. Ezért is írtam, hogy az az 1.45 szerintem már a túllőtt feszültségre vonatkozik, ha nálam a +70mV 1.31-es túllövést jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Powercolor Red Devil 6700Xt - 6 hó garancia
- Eladó: GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB GDDR6 (GV-N4060EAGLE OC-8GD)
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI Gaming X 1060 6GB // Frissen pasztázva
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest