- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Televan74 #25156 üzenetére
Szvsz a jelenlegi TOP kártyákkal jól fog menni a GTAV. Igazából nincs mire fogniuk, hogy miért ne fusson jól.
(#25158) Pc-man34: Én elégedett vagyok a kártyával. Hűtés gondok alatt mire gondolsz? A ref. hűtősök melegednek, de azokkal is megy a kártya szépen. A custom hűtésekkel sokkal jobb a helyzet, de ott is van többféle lehetőség. Milyen házba szeretnéd tenni a kártyát? Mert az tény, hogy érdemes jó szellőző házba tenni a kártyát, bár én egy kevésbé melegedős típust is jól szellőző házba tenném.
Az új omega driverekkel semmilyen probléma, hiba nem tapasztalható.
I7 4770K procival tudok neked 3DMarkozni kicsit később, mert most nincs rá idő.
Viszont hozzátenném, hogy nem fogsz nagy változásokat tapasztalni gtx780 -ról való váltással, hacsak valamelyik játékban/játékokban nem szerepel jól, esetleg bugokat tapasztalsz vele. Max. r9 290x érdemes váltanod, abból is Vapor-x, Lightning-ra. Miért akarod lecserélni? Milyen játékokkal játszol?(#25159) ÁdiBá "3DMarkra vagy kíváncsi vagy a játékban nyújtott teljesítményére?" Egyetértek, 3DMark szerintem sem mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest