- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Most megint arról beszélsz, hogy Te mit gondolsz, még mindig nem érted....?!
Igenis attól lesz valami prémium, hogy a csomagolása is az, itt kezdődik az egész. Egy prémium cuccnál az egész csak a marketingről szól, a többi csak másodlagos, szerencsére a Lightning minden szempontból prémium. Most megint kiéleztétek a témát arra, hogy melyik kártya a jobb, pedig kurvára nem erről volt szó, komolyan mondom, mint az óvodában.... -
CsonkaImo
addikt
A ref és Tri-X is ilyen csomagolásban érkezik. Tehát az összes R9 290/X Sapphire kártya. Célnak tökéletesen megfelel. Egyébként más gyártó is használ tojáskartont csomagolásnak, mint pl.: a Corsair és az sem egy búcsús márka. Ettől függetlenül megértem azokat akik szeretik a szép, igényes csomagolást sok "extra" tartozékkal. Nekem a Creative Sound Blaster Zx hangkártyám volt nagyon mutatósan becsomagolva annak ellenére, hogy csak egy középkategóriás hangkeltő, rengeteg tartozékkal. Többnek is hasznát vettem.
-
lowzor
veterán
Ott már nem. Annál csak magának a doboznak a kinézete, amiből kiszedem vágná taccsra a teljes első benyomásomat.
De kinek ez-kinek az
Én is bontottam már ki rengeteg VGA-t, de mindig 1000-szer jobb volt azt kibontani, ami igényesen be van csomagolva.
Pláne, ha azon vitatkozik valaki, hogy melyik premium.
Egy premium cucchoz hozzátartozik az igényes csomagolás is, még ha funkcionálisan nincs is semmi szerepe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Videós, mozgóképes topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bittorrent topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest