Hirdetés
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
lowzor #23578 üzenetére
Amikor még zöldfülű voltam, és nem raktam még össze sok gépet, addig nekem is tetszett, ha valami szépen volt becsomagolva. Aztán megtanultam, hogy semmi jelentősége, csak az számít, amit kiveszel a dobozból. Úgyhogy felőlem adhatják akármilyen dobozban, nekem csak az számít, hogy rendesen megvédje a VGA-t, ugyanis az a funkciója.
Márpedig a Sapphire jobb kártyái igencsak jól vannak csomagolva, egyfelől vastag karton, aztán tojástartó, ESD-védő pukkasztós zacsi, de még maga a hűtő "bazári" műanyagja is gyárilag egy karcoktól védő fóliával érkezik.
Soha semmi gondom nem volt ezekkel a csomagolásokkal. Nem a legszebb, de nagyon jól védi a VGA-t, és nem is feleslegesen nagy, mégis könnyen visszacsomagolható, ha kell.Amúgy a tojástartó csak a 280X Vapor-X-eknél volt, a Toxic elegánsabb dobozt kapott, habos védőcuccal.
És ahogy nézem, a 290X Vapor-X is.[link]
Szóval ezeket már nem is tojástartóból veszed ki, ha ez számít.(#23579) Laja333: Pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest