- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Akkor maradjunk ezen a létsíkon, rendben..
Szóval amikor a tulaj x8-nak írja akkor nem nézek utána.
Ezzel van tapasztalatom/ismerem, közel egy éve x8-ban megy a kártyám mert a ház kialakítása olyan hogy ott több levegőt kap, adja magát megnéztem a difit x16-hoz képest, benchek/játékok által nem mérhető ill. természetes random szórásom belüli.
Ennyit írtam, x4-ről egy árva szót sem, más kérdés hogy később át lett javítva a post amire reagáltam x4-re és végül ez lett az összkép amit olvastál. Erre bátorkodtam azt írni hogy ablakon kidobott idő volt, részedről.Tudsz követni?
Na ezek után most még mindig ott tartunk, hogy a 10év alatt felgyült tapasztalatod bizonyítása mellett másodszor linkeled nekem ugyan azt, csak most már be is keretezted az x4-et..Szemlátomást elég érzékenyen reagálsz, adjál tanácsot kérlek mit írjak neked erre a fentiek fényében?
Komolyan kérdezem.., én elolvasgatom még 1-2poston keresztül hogy sikeresen értelmezni tudsz egy ehhez hasonló egyszerű grafikont és meg tudod állapítani/bekeretezni melyik két eredmény között van x4 esetében 5% difi, csak érted.., újat nem mondasz, még mindig nem.Még azzal esetleg megdobhatsz, hogy Tabletről nem ugrott rám az alsó slot bekötése, gondosan hozzátéve ismét, hogy x4-ben nem 1% a difi mint x8 esetében hanem több és linkelheted újra azt a képet, ha gondold persze.., végtére is három a magyar igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest