- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, illetve van egy "új" gépem, használtan vettem.
Mondom ha az AMD gyári driver progija kínál alapabb tuning lehetőségeket, miért ne élnék vele. A kérdés az lenne, hogy egy Sapphire rx570 pulse mini itx kártyát mennyire lehetne boostolni a radeon szoftveren belül, illetve mikhez nyúljak bátran?
Elég kezdő vagyok, és nem érdekem, hogy megfőljön a kártyám, úgyhogy inkább e téren kérdezném az öreg motorosokat!
Úgy tervezném, ha játszom, akkor boostolt órajelek, jobban dolgozó hűtés, ha pedig csak netezek, filmezek, akkor zero pwm, automata csendes hűtés, kis órajel, ezek közt pedig gyorsgombokkal váltanék
500w-os cooler master tápom van, illetve egy micro itx házam, ami már majdnem mini itx, 5,25-ös meghajtó sem fér bele. Elölről egy 12-es, oldalról még egy 12-es venti tolja a levegőt, hátra pedig egy 8-as fújja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Haditecnika, harcászat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest