- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
axe125
tag
Hy!
Erre tud valaki valamit mondani?
Alap órajel+20% power limit.60 fok körüli hőmérséklet(gpu,memória,vrm).
Venti kb 70%-on pörgött játék közben.
Játék elején is észrevettem mintha lenne egy kis villogás ezért minimális plusz feszt adtam a kártyának.Bár nem javult tőle semmit.
1256-ról feltoltam 1272 mv-ra.De ennél résznél elég durván kijött a hiba.Próbáltam még +feszt adni a kártyának ill. gpu és memória órajelet vettem vissza de semmi hatása nem volt.
Driver a legutolsó whql.
Ja és ez is egy jófajta 80 ezres lightning az iponból.Más játékoknál eddig nem tapasztaltam ilyet.Nem igazán tudom eldönteni hogy a driver miatt lehet vagy maga a kártya fos.Ezért szeretném ha a nálam tapasztaltabb emberek felvilágosítanának vagy ötletekkel,tanácsokkal látnának el.
Előre is köszi a segítséget!
üdv:axe
-
axe125
tag
Üdv!
Berendeltem én is egy 7970 Lightning-ot.Kérdésem az lenne hogy van esetleg hozzá olyan bios ami kilövi a fesz. zárat és kikapcsolja azt a trágya boost-ot???
-
axe125
tag
válasz
DroiDMester #28859 üzenetére
Figyeltem a gpu és a cpu kihasználtságot.Káryta 99%-on pörgött szinte végig, proci átlag 70%-on.
Tudomásom szerint ha cpu limit van akkor a processzor magok 90% felett tekernek a kártya pedig nem éri el 99%-os kihasználtságot.De javíts ki ha tévedek. -
axe125
tag
Köszi a válaszokat!
Nekem 1100/1500-on megy.De azért még így is elég darabos a játék.40 fps-nél úgy érzem mintha nem lenne csak 20 -
axe125
tag
Üdv!
Crysis 3 alatt az MSAA vagy az SMAA fekszik jobban a radeonoknak ill. melyik szebb, jobb???
-
axe125
tag
Hali!
Sikerült beszereznem egy powercolow 7950-es kártyát.Alapfeszen 1150 mhz-ig stabil.Kérdésem az lenne hogy mekkora fesz adható neki?Jelenleg 1106 mv az alap.
-
axe125
tag
válasz
Foxmulder89 #17783 üzenetére
Gtx480 érdekes módon nem ciripel.
-
axe125
tag
válasz
szasanyi #17774 üzenetére
Járt nálam egy 670 pár órát.Teljesítménye jó volt.Hangja már kevésbé.Ref hűtőnek elég undorító hangja volt.De ami kicsapta a biztosítékot az a win élményindex.Olyan nyekergő ciripelő hangot adott ki közben a kártya hogy nem akartam elhinni.Még aznap este ment vissza az eladónak.
Kíváncsi leszek a 7950-re.........
-
axe125
tag
Köszi a válaszokat.Úgy néz ki jövőhéten jön egy powercolor 7950-es kari.
7970 meg soha nem fogja hozni a 480 sli szintjét.Max vizezve meg sz@rrá húzva,feszelve.
Átlag 480-ak fesz emelés nélkül mennek 800 mhz-et.Akár csak az enyém.2 ilyen kártyát akkor ver el a 7970 ha nincs sli vagy full amd-re lett írva a játék.Vram meg nem igazán szokott elfogyni.Full hd felbontáshoz pont elég.Crysis 2-t kimaxolva a mai napig viszi a 480-am igaz jól megcibálva.
Persze tudomásul veszem hogy a 7900-as széria jóval erősebb nála ezért is váltok.
Gtx 670-et akartam de a tetü nvidia még mindig állati drágán adja és ahogy néztem pár újabb tesztet a tahiti már szépen beelőzte.
-
axe125
tag
Hy all!
Kártya vásárlás előtt állok.7950-et néztem ki.Azon belül is powercolor ill giga.Mind 2 egész jó áron van.Melyik az ajánlottabb vétel?Vagy esetleg egy 7970-el jobban járnék?Jelenleg gtx480 muzsikál a gépemben.Kb mekkora teljesítménynövekedés lenne ha 7950-re váltanék?Never settle kuponos kártyák elérhetőek már valahol?
Előre is köszi a válaszokat!
üdv:axe
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari