- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Babáresz #38445 üzenetére
2.HSZ emmel előrébb belinkeltem a képet róla!
de akkor még 1X
2x6.PIN az enyém is, és ez még a Leges-Leges-Legelső Boost -os 7950 Dual-X 2012.Szeptemberéből
Nálad valami más gond lesz! ahogy látom Xfx pro 550 es tápod van az nagyon FAIN táp, és tuti hogy nem az végett nem megy többet!
Én csak egy Be quiet straight power E7 480W -os táppal teszteltem a mai teszt során! ami 420W -ot tud 12V on, azt is 4.ágra bontva(mondjuk belül fizikailag csak 1.db 12.v ága van a tápnak)
Azért ilyen képességű 79xx mint az enyém, a mai napig nincs itt a fórumba(gyári alapfeszen[1,250.V] 1250.MHz -et megy), szóval azért ne akarja mindenki ~1300.on hajtani a VGA -ját
Mert a jobb példányok is csak 1170-1200.at szoktak menni, azt is csak fesz emeléssel!
De volt már jó pár 79xx kártyám, és nem volt közte olyan ami ne ment volna legalább 1150.et! Nálad az a 1000.MHz nagyon kevésnek tűnik, nem hiszem hogy ennyire rossz lenne, bár azt sincs kizárva ha az újabb olcsósított verziód van!
-
vbbb
őstag
válasz
Babáresz #37699 üzenetére
Köszi, de most nem cserélem el a karit.
(#37700) Apollo_21
A táp már megérett a cserére, már a második konfigurációmat hajtja, ventilátort is kellet benne cserélnem. Néztem egy jobbnak mondható online teljesítmény kalkulátort ahol meg tudtam adni a paramétereket viszonylag pontosan és ott kb. 460W körüli értéket hozott ki. Ha belevesszük, hogy ez nem hardveres mérés, hanem csak viszonylagos akkor tényleg elképzelhető, hogy határértéken van az erőforrásom. Amúgy is akarok tuningolni stb. és tetszik az EVGA 10 éves garanciája, no meg végre moduláris tápom lesz felesleges tyúkbelek nélkül.
És már találtam is kábelt tesztelni amíg nem lesz táp..legrosszabb esetbe 2 hét, mert akkor tudom haverhoz rendelni. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Borderlands 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Windows 10
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest