Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Colos1

őstag

válasz ÁdiBá #9194 üzenetére

Az élsimítást azért bírja ilyen jól a 7900 -as széria, mert brutális memória sávszélessége van. Az 5850-esemnek tuningolva volt 160 GB/sec, és már az sem volt kevés (alapórajelen 128 GB/sec). Most a 7950-nek van 240 GB/sec, a 7970 -nek meg 264 GB/sec.
    Én 8XEQ SSAA -val játszottam, szinte meg sem kottyant neki. De nem tetszett az eredmény, valahogy az MSAA+MLAA jobban bejön. :U Olyan volt, mintha az SSAA esetén nem ment volna az MLAA :F
    Egyedül úgy tudtam megkínozni vele a kártyát, hogy a szűrőt Edge detect-re váltottam. Na, de azért ott sem szenvedett sokat, inkább csak megcsiklandoztam picit... Viszont itt már terheli a GPU -t is, mert 4X annyi mintával számol.

Amit még észrevehetsz, hogy a textúra beállításokra is "érzéketlen", ami meg a nagy memória miatt van. Mindegy, hogy 2000MB -ot használ a 3000-ből, vagy 800-at.

Az AF is inkább a memóriát eszi, mert több nagyfelbontású textúrát kell ott tartania.

Szerintem amióta az AMD átállt a több havi frissítésre, többet tudnak foglalkozni az optimalizálásokkal, ezért lett jobb a GTA4.

Új hozzászólás Aktív témák