- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz
Recipro #41580 üzenetére
Korábban én is írtam ide a topikba, hogy ugyanúgy MSI 7970 Lightning-ot adtam le ugyanúgy a Telematnál. Én végül belementem a 280X-es ajánlatukba (konkrétan Asus R9 280X-DC2-T), mert pont ezt a hajtépést és vitázást akartam elkerülni a bolttal, 2,5 hónap várakozás után pont ez hiányozna most... Másodkézből 48k-ért vettem a Lightning-ot emlékeim szerint, ha a kapott csere kártyát is ha hasonló áron tudom elpasszolni már a pénzemnél vagyok, és úgyis marad nálam a tegnap vásárolt RX470
Az viszont tényleg sántít, hogy a garancia nem indul újra, úgy tudom "fődarab cserénél" újraindul a garancia is (Telekomban cseréltek már telefonomat más típusra, és ott így működött).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest