Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
E1even
senior tag
válasz
haddent
üzenetére
Ezt én is támogatnám, jó lenne ha a BF4 bill. + egér támogatással jönne már ki PS4-re.

De lehet, hogy a gyárók még nem akarják megadni a gamer PC-nek a kegyelemdöfést...

fsb1000: Ezzel is egyetértek, és a számok tényleg igazolják őt.
Én már menekülök is.

katt777: Én nem sok jót hallottam a VTX-ről, mint gyártóról, elég spórolósak a kártyáik.
-
szasanyi
félisten
válasz
haddent
üzenetére
Mert konzol és nem PC. éppen ezért nem is bonyolítják a bill+egér optimalizációt, mert ott a sokkal egyszerűbb és jól használható kontroller (ez akkor is igaz, ha a bill+egér konbóhoz szokott PC játékos nem tud vele játszani
).
Egyébként a PS3-ontöbbféle billentyűt és egeret kipróbáltam, amiket felismeri és működött (kivéve az extra funkciók ha volt olyan) - de csak az XMB-ben és a böngészőben. Játékok alatt nincs megoldva a támogatása, és sztem az előzőek miatt nem is lesz.katt777: azzal nálam is jobban ment. Igazából ez nem általános probléma, de a Witcher 2 esetén kimondottan. Hozzáteszem azóta nem próbálta, pedig jelent meg pár driver ami akár javíthatta is valamennyire. Igen, abban is van igazság és nálam is ez volt az egyik ok, amiért nem terveztem hosszabb távra aKeplerrel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest