Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz szacsee #27067 üzenetére
7950 -nél Asus DC2T V2 PCB -jén van a legtöbb (8) fázis amit én láttam eddig 7950 -en, ezért én bátran állítom, hogy a PCB és VRM elektronikailag nem fog akadályt szabni a tuningnak. A hűtése nyilván jobb, mint a mezei 2 slotosoké, de azért nem Peter nyilván. Szerintem a legjobb gyári hűtés, és alapból nyilvánvalóan a legjobb VRM hűtés, ami egyben meg is támasztja nagyon a PCB -t (mint a refiknél), ami jól jön egy ekkora karinál. Jól jársz vele hidd el, de a tuninghoz szerencse kell ugye a GPU miatt...
Persze a Sapphire Flex/Dual-X is nagyon ajánlott, a Vapor-X elég felesleges, bár most nézem, az is 8 fázisú VRM, a többi azt hiszem 7, nem ezen fog múlni...
-
nagyúr
FleX Boost ot én inkább nem ajánlanám sajna már azon is Butítottak(olcsósítás volt) a jóféle CHL8228.as 8.fázisú PWM vezérlőt lecserélték egy jóval olcsóbb 4.fázisú CHL8214 -re!
Mondjuk ez még mindég jobb mint a GIGA űbergagyi megoldása, mert legalább még lehet állítani a feszt, és kilőni a Boost -ot csak monitorozni nem lehet semmit a VRM -ből!
sz.tem maradj a 7950 nél és kockáztasd meg a 11196-16-20G -t ha esetleg mégis vissza küldött példányt kapsz úgyis észreveszed, amúgy meg attól még lehet hibátlan, kivételesen jó példány halkan +jegyzem én is ott vettem és az enyém is vissza küldött darab volt (pedig nem most volt hanem ~9.hónapja)
De egy szavam nem lehet rá mert nem igen akad még egy ilyen tuningos darab itt a fórumba!Tehát elég balfék lehetett aki ilyet vissza küld
Sapphire dual-x kariknak bizonyos fordulaton durván rezonál a hűtése.. <= ez pedig 10.perces munkával teljesen meg szüntethető, szóval nem kell megijedni amúgy sem mid ilyen!
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
A Gigát én is hanyagolnám, a felsorolt karik közt a Flex sajnos nem lett a legjobb...
A Vapor-X szerintem nagyon jó. [link]DC2T én 7950-ből nem vennék, nekem nem adja, de sokaknál jól működik, amúgy semmi megdönthetetlen racionális érvem nincs ellene.
A Sapphire 7970-nél azt érdemes tudni, hogy fél slottal magasabb hűtése, mint az 50-esnek, és brutálisan jól hűt. Nem Peter szint, de alaposan elpáholja a sima 2 slotos verziót. Itt a képeken is jól látszik, mekkora: [link]
(#27068) Hoorus: Nálam két Dual-X is járt, egy 7870XT meg egy 7970, és nem rezonálnak illetve rezonáltak. Szóval ezt így általános igazságként kijelenteni erős túlzás.
(#27069) haddent: Nemcsak a mennyiség számít, hanem a minőség is... Egyszer szívesen megnéznék egy olyan Asus-t alaposan megcibálva egy gyilkosra belőtt (burn-in mód, az alap, opengl2 apit használva, msi objektummal, +20% power limittel) kombustor alatt HWiNFO-ból....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest