- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
válasz
sixpak #26316 üzenetére
Én 1175ön tolom 65fokon megáll 55%-os venti mellett,amit pont nem hallok ki a hangfalaktól
Bár nekem se kapja telibe oldalról venti a vga-t,de a légáramlás tökéletesen meg van oldva azt hiszemDe ha már írtam,akkor egy villámkérdés mindenkihez(nem tudom,hogy ide vagy a másik topikba tartozik inkább): Van értelme a 2500k-mat 4,6-ról 4,8-ra feltolni,hogy jobban kiszolgálja a vga-t,vagy nincs értelme?
-
HSM
félisten
válasz
sixpak #26316 üzenetére
Hát nem tudom, így szemre túl magasan van az a két ventislot, nem bejön nekem az a ház.
Nem vagyok képben a mai jóvétel trendekkel, és nem is házhűzés topic, de itt nagyon ésszel kell kitalálni a légmozgást, hogy hamar távozhasson a meleg. Én mindenképpen nagyobb ventikben gondolkoznék, 18-20cm-esekkel, és ezekkel operáló házakkal. Nekem pl. a Silverstone FT01 nagyon bevált, igaz, nem épp egy olcsó darab, és inkább halk működésre van kitalálva, mint agresszív hűtésre, de szerintem így is nyugodtan rá lehet bízni bőven 250W felett is VGA-t, annak ellenére, hogy oldalt nem szellőzik.Viszont emiatt talán CF-re nem ideális, oda mégnagyobb légszállítás kell, lehetőleg telibefújva a VGA-k közé, vagy kifújós kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest