Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Értelek, csak nem erről volt szó. Csupán megcáfoltam hogy Boost bios van rajta, mivel a VDDC nem tükrözi.
-
HSM
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az I2C busz működik így. Először írási parancsal választasz címet az olvasáshoz, aztán olvasod be a regisztert, ez két program esetén, ha rosszkor lapolódnak át a parancsok, tud olyat produkálni, hogy nem olvasni fogsz egy regisztert, hanem írni, és ha ez épp a feszültség regisztere, akkor "random" fesz fog beállítódni. Így van ez már időtlen idők óta, főleg 4870-ek óta lehet vele találkozni. De nemrég is volt hasonló a 7870-topicban.
Mint írtam, nem minden monitorozó ugorhat össze, hanem csak amik közvetlen az I2C buszról olvasnak érzékelő adatokat.
Nálam is fut vígan egymás mellett az AB monitorozó, meg a trixx, monitorozás nélkül, meg a GPU-Z is, mivel csak az utóbbi olvas a VRM-ből, AB-ben nem támogatott a karim.
De a Hwinfo, GPU-Z, Aida szenzor fül szépen össze tud akadni, ha rossz napjuk van. 
Viszont szépen megkérnélek, ha valamiről nincs tudomásod, akkor ne címkézd meg előre badarságnak, mert én segítő szándékkal írtam, így viszont hülyének vagyok nézve, és még nekem kell magyarázkodnom, ami elég kellemetlen.

Új hozzászólás Aktív témák
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálam is fut vígan egymás mellett az AB monitorozó, meg a trixx, monitorozás nélkül, meg a GPU-Z is, mivel csak az utóbbi olvas a VRM-ből, AB-ben nem támogatott a karim.
De a Hwinfo, GPU-Z, Aida szenzor fül szépen össze tud akadni, ha rossz napjuk van.