Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz Vigneau #12099 üzenetére

Sajnos nem mindegyik BIOS jó erre az új 7950 re sajnos ezen már Elipda ramok vannak nem úgy mint a régebbi karikon amin Hynix ramok voltak bár ez se teljesen értem mert most is hynix ramos(Vapor-X OC Boost) BIOS van rajta és ezzel meg megy :W

Bár próbáltam az Általános Referencia 7950 Boost bios al (amit kiadtak a ref kártyákhoz mikor bejött a boost dolog) és azzal is működik rendesen a kari.

A TriXX re vissza térve alap verzióban nálam sincs MVDDC állítás de van belőle egy módosított verzió ide feltettem neked csak írd felül a fent lévő exe -t vele :K

Amúgy MSi AB progi nekem nem igen működik ezzel a 7950 -el ugyan aktív benne a gpu és memó feszültség állítás is és látszólag állítja is amennyire teszem de valóságban nem emelni a feszt marad annyi amennyi a vga bios ba van gyárilag az Asus GPU Tweak progi meg nem is tud még GPU feszt sem állítani csak az órajeleket és a power limit -et tudja! :W Pedig Sapphire 7850 nél nagyon szerettem azt a progit

Új hozzászólás Aktív témák