Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TTomax

félisten

válasz Shkiz0 #1082 üzenetére

Igen,hát mindenki együtt várta a Pro-t meg az XT-t... azért ilyen rajtot már régen láttunk hogy csak XT van,eddig párosával jöttek mint a rendőrök.. :DDD
    Nem tudom mi lehet az oka talán kevés a selejt,illetve szerintem nincs még elég GPU egy tömeges rajthoz... azért 7950-et 100dolcsival olcsóbban többen vennének... főleg úgy,hogy alig lesz gyengébb.Gyakorlatilag mint eddig.. ahová a Pro kevés volt oda már az XT is... oda már CF kell,és azt akkor már a Proból építi mindenki (mint pl én).

(#1084) Shkiz0
    Igen,hát pontosan ezt gondolom én is... ami lejön a szallagról az elkel XT-nek is 100dodóval drágábban,akkor minek kihozni a Pro-t,ha nincs felhalmozva semmi,és minden elkel jó drágán?Na ezt az időt kell kivárni... :))
    Engem nem siettet semmi,nem égeti a pénz a zsebem, a GTX580al még nem elvagyok amíg nem telítődik a piac... pár hét,esetleg egy hónap,ha felfut a 28nm akkor szerintem lesz itt terítés rendesen AMD módra... a sarki kissrácok is ezt fogják tologatni csattogós falepke helyett... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák