Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Hát igen, ott indult el az úton a GPU fejlesztés az általános műveletek irányába, de Te is tudod, hogy azért az még messze volt a közvetlen compute-ra tervezéstől. Másrészt azért mondtam, hogy a Fermit is arra tervezték, mert olyan indokot mondtál a sebességkülönbségre a demónál, ami máshol is meg van, vagyis a tény, hogy compute-ra tervezték nem támasztja alá a sebességkülönbséget hiszen előző technológiát is közvetlen arra tervezték. (Leglábbis a zöldeknél.)
-
BeLucZ
addikt
és akkor mi a helyzet a sapphire atomic rx verziójával és 1335ös mag órajellel? az durván 1,3 ghz, ott tuti mókolnak vele valamit
amúgy szerintem hülyeség ez a 300 W limit, ha valaki le tudja hüteni és birja a tápja miért ne emelhetné? akár 400-450 W-ra is?
rá kell baszni 3 db 8pines csatit azt hadd szóljon
valami kurva jo ac hűtővel vagy vizes blokkal, tuti meg lehet oldani, lásd ezek a nagy extrém tuningosok az 1700as mag órajellel, szvsz ki kell ütni a védelmét, 1,3ba ugyse halna bele és annyi már elég lenne erőnek(#588) radi8tor1 : aha, hát majd bizzunk az atomicban
tuti lesz 1-2 beteg verzió megerősitett tápellátású áramköri lappal, de végülis 1125-maggal már hozza azt amit kell, végülis elég -
Cybertrone
veterán
Értem... Tehát van 300w amiből lehet kockáztatni, és mind1 mondjuk hogy mellé mennyivel tolom a feszt még mondjuk Afterburnerrel, a kari nem lépi túl a korlátot! Értem...
Na akkor remélhetőleg a +20%-al meglehet az 1200mhz 
SzlobiG:
Ezért puhatolózók, mert ugye az 580-nál is van OCP, és még is meg lehet rángatni
Bár az softveres, itt meg ha jól sejtem hardveres van, bár ez lehet hülyeség! 
-
Cybertrone
veterán
KB 2 hónapig egyedül lesz, és minden erejére szükség lesz csórónak hogy mozgassa a monitoromat az álltalam elvárt szinten... Te hát mik is a feszkorlátok?
Tudom hogy tudod, jöhet privibe is, megértem hogy ha nem akarod közzé tenni ezeket a dolgokat, aki nem ért hozzá lehet hogy végzetesen bajt okozhat

-
Cybertrone
veterán
Huhúú
Asszem feloldozom magam a vga tuning mentesség alól
Már legalább másfél éve nem húztam vga-t csak esetleg 1-2 kissebb teszt erejéig No nem baj olyan ez mint a biciklizés
Addig pöfölöm majd csórót míg alulról nem fogja hozni az sli szintjét, aztán később a cf-et míg legalább +50%-ot nem ver az sli-re... félek magamtól

-
a 10% az költői túlzás (4-5% volt across the board), de nem is ez a lényeg - jól meg volt írva a driver, hasítottak vele a kártyák, csak néhány optimalizációt visszatartott az AMD.
#463: ezt érdemes elolvasni - tisztázza a tévhiteket. ki lehet bontani, ki lehet próbálni. +50% OC nem tanácsos

-
theniel
aktív tag
Itt ez a BF3 esetén azt jelenti, hogy hiába van a nagyobb számítási teljesítmény, ha nem lehet etetni olyan gyorsan a GPU-t ahogy dolgozik?
Van ez frostbite 2 ben alkalmazott sávszélesség kímélés a BF3 esetén.
Ez azt jelenti, hogy hiába lesz nagyobb sávszélességem , akkor is ugyanott leszek, mert úgy van megírva a játék, hogy kímélje?
Vagy automatikusan kihasználja majd a nagyobb sávszélességet?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De természetesen meg kellet neki is nézni
A reget megejtem! ártani nem árt! Köszönöm!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
valami kurva jo ac hűtővel vagy vizes blokkal, tuti meg lehet oldani, lásd ezek a nagy extrém tuningosok az 1700as mag órajellel, szvsz ki kell ütni a védelmét, 1,3ba ugyse halna bele és annyi már elég lenne erőnek