- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dealerman
aktív tag
Sziasztok

Adott egy sapphire 7950 vapor-x OC úgy néz ki Én is beleszaladtam a PWM fault betegségbe
(itt vettem aprón pár napja). Bár kicsit értetlenkedek ebbe a témába,bekapcsoláskor mindkettő venti elkezd pörögni aztán pár másodperc mulva az első teljesen leáll,és csak a hátsó dolgozik magányosan ! Kb 76%-tól felfele indul be az első is,nem is kell mondanom ilyenkor már porszívő effektus van.......Tehát ha cserélek ventiket akkor jó lesz ? nem tudom miért ,de Én úgy gondolom maga a kártyán van a vezérlő,de lehet bonyolútabb dolog ez a vezérlés,mint hinném
Most kapott egy kis OC-t 1100/1400,így már azért egy ventinek sokat kell dolgoznia,ezért szeretném csendesíteni,na meg félő nem e adja be a kulcsot a másik is hamarosan 
Mindezek ellenére óriási ugrás volt a váltás,hd7770-ről,van bennük kraft rendesen még mindig,persze ha nem hardcore gamernek hiszed magad

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(itt vettem aprón pár napja). Bár kicsit értetlenkedek ebbe a témába,bekapcsoláskor mindkettő venti elkezd pörögni aztán pár másodperc mulva az első teljesen leáll,és csak a hátsó dolgozik magányosan ! Kb 76%-tól felfele indul be az első is,nem is kell mondanom ilyenkor már porszívő effektus van.......
Most kapott egy kis OC-t 1100/1400,így már azért egy ventinek sokat kell dolgoznia,ezért szeretném csendesíteni,na meg félő nem e adja be a kulcsot a másik is hamarosan