Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
danicsenki8
újonc
itt az egesz konfig.

Processzor:AMD fx-6300
Alaplap: Asus M5A97 Evo R2.0
Videokartya:Asus r9 270x
Cpu Hutes: Cooler Master Hyper212 Evo
Tapegyseg: FSP Raider 550w
RAM
ingston Hyper 2x4gb
HDD:1TB Seagate -
danicsenki8
újonc
Igazabol csak gamingra hasznalnam, ezert gondolkodtam az AMD-be.. A részletes konfigot mindjart irom!
es az a 200k monitorral egyutt lenne szoval a gepre 185k korul koltenek... -
danicsenki8
újonc
Szep Estet!
Uj forumozo vagyok, nemtudom jo helyen jarok-e egy kis tanácsgyűjtéshez.. A napokban otlott eszembe az otlet hogy letre akarol hozni itthon magamnak egy kis gamer kuckot.. Ez elott nem is nagyon foglalkoztam az informatika felsobb kategorias termekeivel, egy irodai gepem van most is..A lényeg.. az általam szabott lelektani hatart a 200k-t amit a gepre akaeok forditani megsporoltam, moat jon az a lepes hogy ennyi penzbol a legutosebb gepet hozzam ki..
Na de azert ebbe a topicba irtam mert az lenne a kerdesem hogy. Kivalasztottam egy processzort, az AMD Fx-6300-at. Hozza pedig a topic cimebe emlitett /Asus/ R9 270x-es videokartyat.Ez a processzor ki tudna hajtani ezt a videokartyat teljes mertekben?
Ne haragudjatok az ekezetek hianya miatt.Azert is elnezest ha esetleg nem a legmegfelelobb topicba irtam.
Tovabbi szep estet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Jövedelem
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ingston Hyper 2x4gb