Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Egyébként ez a kapcsoló a HD7870 XT-n mi lenne? van rajta egy 1-es és egy 2-es állás. Picit utána olvastam elméletileg dual bios-t lehet vele kapcsolni? Az miért jó ha kapcsolgatom? És honnan tudom, melyik milyenre van állítva?
-
zsolti_20
senior tag
válasz
nevem.senki
üzenetére
Nekem is hasonlo gondom volt win10 telepitese utan. En feltelepitettem az afterburnert ott a beallitasoknal kipipaltam mindent es utana le tudtam venni az orajelet es a feszkot is. En alapbol 1.100 v-on es 920mhz-en hasznalom. Igy a hofok terheles alatt is 62-63 fok.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Predator92
üzenetére
Leírom ide is amit a másik topikba.
Sikerült megoldani a problémát, nem hardveres gond volt, és a hőfokkal sem volt semmi baj. Mikor egy kifagyott alkalmazást szerettem volna kilőni, akkor vettem észre hogy alapjáratban a lemezhasználat 98-99%-nál jár. Mondom ez biztos, hogy vírus lesz. Gyorsan lefuttattam egy tesztet azóta semmi gond. CPU terhelés alatt volt 50-55fokos a VGA szintén ugyan ennyi kb. Köszönöm a segítséget, megoldódott.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Gépházam nincs, alkatrészek nem porosak, így takarítás kilőve. Pasztázás rendszeres nálam 2-3 havonta. Friss win10 van telepítve alap programokkal.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
De több probléma is van arra enged következtetni hogy nem a játék hibája. Pl, nem enged órajelet változtatni, fixen 975mhz-en van. Hiába állítom én fentebb vagy lentebb nem változik monitorozásnál. Eddig engedte most nem... Csak a feszkót engedi változtatni. Plussz terheletlen állapotban is 73 fokos mint játék alatt. Eddig 43fok volt terhelés nélkül.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Egyedül a minecraftot tudtam kipróbálni, ott max grafon 60-70FPS. Pedig úgy emlékszem közel 300 volt.
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Nekem annyi lenne a problémám, ha a mai naptól kezdve elkezdett szarakodni a GTA V.
Ezen a képen is láthatjátok hogy nagy baj van. Eddig simán futott 40-50FPS-el, most pedig minimum grafikán ennyi, bennt garázsban. MSI Afterburnelllel is hiába állítom a feszkót és a GPU órajelet, a játék alatt nem változtatja meg, pedig eddig megtette. 1.100V-on és 910Mhz-en használtam. Sapphire HD7870 XT (7950GPU-val rendelkező) 2gb-os VGA-m van. Mi lehet a probléma? Próbáltam teljesen resetelni az egészet az sem segített. Teljesen tanácstalan vagyok, miért csinálhatja ezt. Órajelet és feszkot pedig hiába állítok, nem változtatja meg, pedig hibátlanul tudtam állitgatni. Volt pár héttel ezelött olyan gondom, hogy automatán felcsavarta 1.256V feszkóra, de azt sikerült megoldanom, így stabil 910Mhz-en 1.080-1.100V-on nagyon szépen futott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- Minecraft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi