Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbi73
senior tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Ezen besírtam . Amúgy meg egy 7870 - ven kártya még elég egy darabig játékok terén , kisebb kompromisszumokkal . -
-
urbi73
senior tag
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Igen mert aki kevés pénzből szeretne viszonylag nagyobb teljesítményt , az csak azt az eszközt cseréli le ,. amit nagyon muszáj .
Pl , én is így tettem , de nem is bántam meg hogy nem költöttem többet a gépemre , mert ilyen játék felhozatal mellet nem érte volna meg . Amivel meg jelenleg is játszok ( BF4 - Watch Dogs ) az meg tökéletesen fut rajta . -
urbi73
senior tag
válasz
zuzu000
üzenetére
A 750 TI , ÉP hogy beéri a 7850 - et , nemhogy a 7870 et . A procid elég lesz hozzá , én (Phenom x4) 3700 Mhz - re húzva használom , elég a kártyának . 7770 röl váltottam , az kb 6850 -es szint . A 7870 kb kétszer erősebb kártya a 6850 töl , én nem bántam meg a váltást .
-
urbi73
senior tag
válasz
motown5l
üzenetére
Azért még egy pár dolgot még nézzél meg a kártya érdekében ,. Mondjuk , lehet a pci slot " is koszos esetleg . Mozgassál meg minden csatlakozót ami a vga - val kapcsolatos . Driver csere , utoljára meglehet próbálni az órajel visszavételt , de akkor eleve hibás a kártya ha nem bírja a " gyári órajelét .
Az alaplapi csatlakozóról (6 pin ) , én úgy tudtam hogy az a pci sinnek ,. és a északi hídnak , ad+áramot , de lehet nem így van ,.
ez érdekelne most már engem is , mert nekem egy kábel van bele dugva , a másik az gyárilag le van matricázva .Közben még eszembe jutott hogy érdemes a venti fordulatot manuálisan beállítani ( Mondjuk MSI Afterburner ) , mert lehet " csak túlmelegedés miatt csíkoz .
-
urbi73
senior tag
-
urbi73
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Ilyet nálam is csinált a crysis2 - ben , ez valami valami driver hiba lehet .

-
urbi73
senior tag
Köszöntem mindenkinek a segítséget
. Ez a fekete csíkozás , egyébként még a Crysis 2 - ben is megjelent , olyan mintha megnyúlnának az árnyékok . Nincs tuningolva , a gyári 1250 - es memória órajelen használom . -
urbi73
senior tag
Ez a MSI - Aterburner , működik Shappire 7870 - nél is ? A venti vezérlést akarom beállítani vele , mert azt gyanítom hogy túl melegszik a kártya , mert játék BF4 közben egy idő után érdekes" fekete vonalak jelennek meg eseménydúsabb jeleneteknél .
-
urbi73
senior tag
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Nekem a Phenom x4 kihajtja , igaz 3600 Mhz van húzva a procim , meg nem 270 , hanem 7870 .
Gyorsan hozzáfűzném hogy a játékokra értem , Bf4, ,.Watch Dogs , stb , de nekem erre is kellet , nem mindenféle ˇˇstressz - tesztelgetés céljából . -
urbi73
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Még meg kel szoknom hogy egy kicsit jobban emelhetem a beállításokat . 7770 - en volt eddig , ami nagyon jó kis kártya volt , de ott azért kompromisszumokat kellett kötnöm a grafikai beállítások terén .
Most ennél a kártyánál azért jobban meglehet találni azt a beállítást , amivel még nagyon jól megy a játék , és még nagyon szépen is néz ki .
Érdekes hogy BF4 multiban , amikor nagyobb robbanás vagy eseménydúsabb jelenetek vannak , akkor se akad meg , szépen fut olyan beállítással is , amit eddig nem engedhettem meg . -
urbi73
senior tag
Na első tapasztalat az új kártyával Shappire 7870 , Watch Dogs , BF4 , most már ultra beállítással is megy ,50- 60 Fps , kivéve a AA - nincs bekapcsolva .
-
urbi73
senior tag
Közben kérdeztem más fórumokon is , de ott sem kaptam egyértelmű vállaszt hogy elég lesz a procim a 7870 - hez .
Hát akkor nagyon úgy néz ki hogy procit is váltanom kel , lappal együtt . Lehet nem jó helyen kérdezem , de mivel nem vagyok képben . Milyen proci lenne ennek a kártyának megfelelő ? Maradnék az AMD vonalon . -
urbi73
senior tag
Köszönöm a válaszokat
. Főként BF4 multira , Watch -Dogs , meg ha megjelenik a GTA5 ( ezt nagyon várom ) elég gépigényes játékokra kel majd .
Sajnos a 7770 - már elég kevésnek bizonyult még 1440 x 900 - as Fb - ban is ezekhez a játékokhoz , legalábbis már elégé le kellett " butítani a játékot . -
urbi73
senior tag
Üdv .
7770 - röl ilyenre váltok , /SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition . A kérdésem az lenne hogy egy Phenom x4 , kifog hajtani egy ilyen kártyát ?
Jelenleg 3600 Mhz hajtom a procit , remélem elég lesz neki , lapot meg procit nem akarok most cserélni .
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezen besírtam . Amúgy meg egy 7870 - ven kártya még elég egy darabig játékok terén , kisebb kompromisszumokkal .
.
. + még nem tudom visszahozni ,ha bekapcsol a képernyőkímélő még Ctrl - Alt -Del kombinációval se.
Igaz ,. Gondoltam ez is fontos lehet .
. Ez a fekete csíkozás , egyébként még a Crysis 2 - ben is megjelent , olyan mintha megnyúlnának az árnyékok . Nincs tuningolva , a gyári 1250 - es memória órajelen használom .