Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzseki
csendes tag
válasz
Sanyi19
üzenetére
Sima 250, próbáltam már ki-be rakni a kártyát, igazából eddig jó volt, a lap, van egy elfekvő Geforce 7950-em azzal most is működik a 16x, az AMD meg megy más lapban, igazából az is lehet, hogy csak a kijelzés nem megy és amúgy az is működik, csak a kártya tényleg ennyit tud. Csak ez meg azért furcsa mert a videokártyás topicban pont ezt ajánlották, hogy ez majd jó lesz a 4850 helyett, meg hogy a 250x-et ki se hajtaná a procim...
-
dzseki
csendes tag
A nem régiben elhalálozott HD4850-es kártyám helyett vettem (használtan) egy Sapphire R7 250 1GB GDDR5 kártyát, annak reményében, hogy némileg nagyobb teljesítményt kapok kisebb fogyasztás mellett. A PC-m egy DELL Optiplex 745-ös, C2D Q6600 procival és 4GB RAM-mal (ősi intel Q965 chipkészlet) oprendszer Win7 64bit. Jelen állás szerint az R7-es kártya nem hozza még a HD4850 szintjét sem: Dreamfall chapters-ben próbálva, 1280x1024 felbontáson medium beállításon van, hogy simán 10 fps alá esik a sebesség. A legújabb 14.12-es AMD driver van fent. Ami gyanús, hogy sem AIDA-ban sem GPU-Z-ben nem megy a pcie sebessége 1x fölé, még terhelés alatt sem. A kártyát kiprobáltam a másik gépemben (AMD Kabini), annak ugyan csak 4x pcie portja van, de ott a GPU-Z mutatta, hogy felment 4x sebességre, de játékkal nem próbáltam.
Hogy tudom eldönteni, hogy ez a kártya tényleg csak ennyit tud vagy tényleg valami gond van a kommunikációval (és ha igen akkor mi lehet a megoldás?)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB vízhűtés gyári dobozában garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi