- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeollam
aktív tag
válasz
Apollo_21 #51860 üzenetére
Tisztázzunk mindent rendben ?
Először is röviden:
A tápegység van meg neki legrégebben.
Voltak különböző konfigurációi, de azt hiszem ez a hiba mindig megvolt neki.Én már rég mondtam neki, hogy a táp, de igazából sosem kapott eléggé sok prioritást a dolog, jöttek a jobb hardverek, i7 most már, és kicsit zavaró neki a dolog gondolom, főleg úgy, hogy nekem sosem jött elő ez a dolog.. Sokkal gyengébb gépem van, de nekem nem jött elő sosem, pedig tényleg szinte mindig ugyanazokkal a játékokkal nyomjuk..
( Nekem Chieftec 550AB-A tápegységem van )
Ezért szeretnénk rájönni mi is áll a dolog mögött, ő gondolom nem szeretne belerohanni a dologba, elsietni azért kért meg írjak ide be.
Ha már tápot vesz, akkor tudjuk meg tényleg az kell-e neki.Esetleg ha másnak is volt/van ilyen gondja leírná legyen szíves?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest