Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobó_20
aktív tag
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Bobó_20
üzenetére
Szívás helyett fújjon a vga-ra a friss levegő oldalról, porszűrős megoldás legyen. Elől befúj venti az stimm, hátul kifúj, stimm, esetleg ha van mód felül is lehet egy kifújós venti. 72 fok nekem személy szerint sok, 99% mellett 62-5 fok körül járna az msim 1130 Mhz. core-al. 45%os venti mellett 68 fokos nekem így.
-
pengwin
addikt
válasz
Bobó_20
üzenetére
Igen, az 1200 a GPU magórajel (alapból 1050MHz): mikor megszereztem próbaképpen kicsit megráncigáltam a GPU órajelet, azóta gyári értékeken üzemel, 65 fok körül.
BIOS-t én nem piszkálnám, max. elrontani lehet.
Mivel ez még nem igazán "okos"' hűtés, ezért hangja mindig lesz, nálam is pörög rendesen, de inkább pörögjön, mint megfőjön... szobatársam meg gond nélkül tud aludni mellette, szóval annyira nem is hangos.
-
pengwin
addikt
válasz
Bobó_20
üzenetére
Ez a pontos típus? MSI Radeon R7870-2GD5T/OC
Nekem ilyenem van, nagy melegben 1200 MHz-en leterhelve 70-75 fokon tetőzött a hőmérséklete, szóval a te 85 fokod kicsit sok, csináld amit előttem is javasolt a kolléga.
Milyen házban van a kártya? Lehet nem szellőzik rendesen, az enyém azért is hűvös, mert a Dragon Slayer egy egész jó szoba ventillátor is PC-házsága mellett...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- Gigabyte GTX 1050TI OC
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igaz utána helyreáll, de elég idegesítő.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)