Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
mr_bass
üzenetére
Hát, ha fix fesszel sem OK, akkor tényleg hardveres gond van.
Biztos, hogy fix volt a fesz, vagy csak arra állítottad? Csak mert powerplay deaktiválása híján ugyanúgy ugrálni fog, ergo marad a hiba.Pepe78: Még egy okos user, aki úgy kér tanácsot, hogy "bölcsen" elhallgatja, milyen konfigban megy a kártya, és mivel terhelte "full".

sephi: A HIS hűtései jók, de én a körülmények ismerete nélkül nem állítanám, hogy ezek normális hőmérsékletek.
-
milchiboy
csendes tag
válasz
mr_bass
üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy levered, hanem hogy megnyomod, és elválik a processzortól. Amúgy az AIDA annyira nem süti a procit, de általában jobban, mint a játékok, szóval akkor már ki kéne buknia a hibának, ha az a ludas, de maradjunk az eredeti koncepciónál.
Töltsél le egy Realtemp-et innen. Ezt nem kell telepíteni, kicsomagolod oda, ahová tetszik is ujjé!
A fő ablakban settings-->pipa a log file kockához, és ez csinál egy RealTempLog.txt-t aoda, ahol a progi van.Ez 5 másodpercenként jegyez alapbeállításon, ami sok, állíts át 1-re (szerintem jó lenne 0.1, de olyan nincs), az már jó lesz (mondjuk lesz egy millió soros txt-d, de hát kit zavar?
Ha legközelebb előfordul, akkor bekapcs után megnézed, és kizárhatod a procit, ha hideg maradt. Lenne még vagy 1000 módszer, de ez a legegyszerűbb sztem.
-
milchiboy
csendes tag
válasz
mr_bass
üzenetére
Mondjuk írtad, hogy nem melegszik semmi, de nekem ez olyannak tűnik, hogy a processzor melegedik túl. A kártyacsere során nem nyomtad meg a procihűtőt?
Ellenőrizd a hőfokokat, készíts log filet, és reprodukáld a hibát. Ha nem megy magadtól, szívesen segítek, hogy ezt hogyan lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest