Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

katt777
félisten
válasz

mr_bass

üzenetére
						Hát, ha fix fesszel sem OK, akkor tényleg hardveres gond van.
Biztos, hogy fix volt a fesz, vagy csak arra állítottad? Csak mert powerplay deaktiválása híján ugyanúgy ugrálni fog, ergo marad a hiba.Pepe78: Még egy okos user, aki úgy kér tanácsot, hogy "bölcsen" elhallgatja, milyen konfigban megy a kártya, és mivel terhelte "full".

sephi: A HIS hűtései jók, de én a körülmények ismerete nélkül nem állítanám, hogy ezek normális hőmérsékletek.
 - 

milchiboy
csendes tag
válasz

mr_bass

üzenetére
						Nem arra gondoltam, hogy levered, hanem hogy megnyomod, és elválik a processzortól. Amúgy az AIDA annyira nem süti a procit, de általában jobban, mint a játékok, szóval akkor már ki kéne buknia a hibának, ha az a ludas, de maradjunk az eredeti koncepciónál.
Töltsél le egy Realtemp-et innen. Ezt nem kell telepíteni, kicsomagolod oda, ahová tetszik is ujjé!
A fő ablakban settings-->pipa a log file kockához, és ez csinál egy RealTempLog.txt-t aoda, ahol a progi van.Ez 5 másodpercenként jegyez alapbeállításon, ami sok, állíts át 1-re (szerintem jó lenne 0.1, de olyan nincs), az már jó lesz (mondjuk lesz egy millió soros txt-d, de hát kit zavar?
Ha legközelebb előfordul, akkor bekapcs után megnézed, és kizárhatod a procit, ha hideg maradt. Lenne még vagy 1000 módszer, de ez a legegyszerűbb sztem.
 - 

milchiboy
csendes tag
válasz

mr_bass

üzenetére
						Mondjuk írtad, hogy nem melegszik semmi, de nekem ez olyannak tűnik, hogy a processzor melegedik túl. A kártyacsere során nem nyomtad meg a procihűtőt?
Ellenőrizd a hőfokokat, készíts log filet, és reprodukáld a hibát. Ha nem megy magadtól, szívesen segítek, hogy ezt hogyan lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
 - A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Gaming notebook topik
 - Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
 - World of Tanks - MMO
 - Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
 - Arc Raiders
 - További aktív témák...

- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
 - ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
 - SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
 - SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.

- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
 - Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest