Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Blood Mage
üzenetére
Jelenleg úgy vannak megírva a programok, hogy a PCI-E buszt ne terheljék túlzottan. Viszont pl nekem CF vagy SLI esetén az alaplapom csak x8/x8 -t tud, de pci-e 3.0 vagy x8/x4/x4. Mivel ez dupla sebesség a 2.0 hoz képest ez x16/x16 vagy x16/x8/x8 nak felel meg 2.0-ra átszámolva. Kb csak ilyen több kártyás rendszer esetén van bármi haszna is. Persze ehhez olyan alaplap kell ami támogatja és olyan proci és vga szintén.
mod: jah most nézem az én alaplapom csak 2db pci-e 3.0 és 1db pci-e 2.0 foglalatot tartalmaz, szóval három kártya esetén x16/x8/x4 a felállás, szóval így ez már felejtős
mondjuk ez nem is fenyeget, hogy valaha 3 vga kártyát rakok bele. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Blood Mage
üzenetére
OMG!
Csoda hogy nem jart meg erre modi amugy. -
zserbox
őstag
válasz
Blood Mage
üzenetére
az hagyján hogy midenhol kábel(mivel nincs is hova dugni a tálca mögött)
de hogy mekkora por van benne
az enyém ehhez képest patika tiszta
-
lowzor
veterán
válasz
Blood Mage
üzenetére
lol, te még nálam is ritkábban takarítod úgylátom

Én úgy, hogy betömtem oda az ODD alá a kábeleket
-
lowzor
veterán
válasz
Blood Mage
üzenetére
Az biztos
Ennél szebb házat még nem gyártottak szerintem. Bár a cuccok, meg a táp kábelei sajna már elég nehezen férnek el benne. Azért vettem ezt a tápot, mert a 7950-nek tuninggal meg kell kakaó, meg hátha lesz a jövőben CF (ha nagyon olcsó lesz majd esetleg használtan a Tahiti LE).(#16114) daveoff:
Egy kis józan paraszti ész, hogy ne érjen hozzá a procihűtőhöz a kábel

-
marinea2
addikt
válasz
Blood Mage
üzenetére
Ez hol volt?
-
Entladen
csendes tag
válasz
Blood Mage
üzenetére
Tudom hogy ez nem a cpu topic...de eddig úgy gondoltam,hogy a 7850 miatt volt a felpörgés,
de most nem az van benne.....így már kérdéses.Kollégánál amikor tesztelte a videokarimat,nála nem volt venti felpörgés,csak simán fekete lett a monitor,a gép meg ment tovább....és természetesen csak a reset segített.
Akkor valszeg a BS sem jár mindig felpörgéssel és hang beakadással.
Lehet,hogy nem csak a videokarit kell gariztatnom,hanem más problémája is van a gépnek?
Ilyen szart raktak volna össze?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Blood Mage
üzenetére
Tèged hamarosan szet fognak tepni a kihajcsaje a vègèjam a proci tèmában gyakorlott xd kollègák.
-
M@rdel
őstag
válasz
Blood Mage
üzenetére
Ha már HIS--> árgép 7870
Nem elterjedt, de szerintem nagyon jó kártyákat gyártanak.(#14739) logaritmus Majd írj tapasztalatokat.
Nagyon pofás kártya!
-
Dealer95
őstag
válasz
Blood Mage
üzenetére
Ennyiért majdnem 7870-et kapni.
Én inkább azt vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondjuk ez nem is fenyeget, hogy valaha 3 vga kártyát rakok bele.
OMG!

Ennél szebb házat még nem gyártottak szerintem. Bár a cuccok, meg a táp kábelei sajna már elég nehezen férnek el benne. Azért vettem ezt a tápot, mert a 7950-nek tuninggal meg kell kakaó, meg hátha lesz a jövőben CF (ha nagyon olcsó lesz majd esetleg használtan a Tahiti LE).

Én inkább azt vennék.