- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
BogyóBP #52066 üzenetére
Az nV módosította a drivert, hogy DX-ben MINDEN játék gyorsuljon, ők nem csináltak vmi Mantle-szerű szart. Elnézést, ha nem jól fogalmaztam, én így értettem.
belinho: Megint mellébeszélsz. Senki nem nézte meg Sapphire kártyával, és mint az közismert, az AMD driverei még a hardverkörnyezetre is érzékenyek. Csak akkor hinném el, hogy rendben van az akkori driver és az AB 4.0.0, ha valaki ugyanabban a környezetben ugyanolyan kártyával tesztelné, ráadásul nekem se produkálta volna ugyanezt a hibát többszöri tiszta telepítéssel.
Akinek nincs particiómentése, az még semmit nem tud az AMD drivereiről.
Még mindig nem volt értelmes hsz-od.makoss: Akkor is előjöhet ilyen hiba, ha nem állítottad be BIOS-ban, melyik legyen az alapértelmezett kártya, vagy rossz helyre kötötted a VGA-t (pl. alaplapra).
Chrome-ot használsz? Nálam Ffox-szal nincs baj. Igaz, nem sokszor videózom neten.Picturemaker: 14.4-ben gázos az AMD accelerated video technology (ha telepíted kodekekkel), és az is lassabb a 13.12-nél. A többit leszámítva tényleg elfogadható.
DeSanto: Ha 1000x nem volt, akkor újra: erősen hardver és környezetfüggő, melyik AMD driverrel ki és milyen hibát tapasztal. Én pl. BS hibát tavaly óta nem láttam, másoknál mégis rendszeres, és a gyártó által is elismerten előfordulhat.
Zsébernardo: Ne feledd, hogy nemcsak a ratyi alkatrészekkel szerelt kártyáknak, hanem a speciálisaknak is lehet gondjuk a meghajtókkal, amelyek referencia modellekhez készülnek, mert mások, pl. több fázisosak, tuningolt beállításokkal futnak, stb. ASUS-nál főleg gyakori az ilyen, én ezért mindig a saját meghajtót javaslom elsőre. Ezek több hónappal régebbiek a referenciáknál, viszont stabilak. Amikor ezek a kártyák még nem is hallottak az AMD-ről, már ATi korukban is megesett az ilyesmi.
rostiron: Nem VRAM, hanem VRM. Talán sokat volt húzva a kártya, vagy csak túlmelegedett és degradálódott, mert nem megfelelő hűtéssel látták el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest