Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Steve198310 #52018 üzenetére

Tanácsot kértél, én aztán lesz.rom, hogy érted-e, miről beszéltem. :R

Miért lennének túlárazottak az nV kártyák? 970GTX 2x olyan gyors, mint a 270, és kapsz CUDA-t, PX-et (aminek hiánya AMD kártyákon kényszerű graf. kompromisszum), stabil drivereket kisebb fogyasztással, ráadásul sokkal jobb tuningolhatóságot.

belinho: De csodálkoztam volna, ha 1x képes lettél volna felfogni, amit olvastál. :DDD De gyűjtöttél +1 hsz-t. :C Nyilván eszedbe sem jutott, hogy frissebb driver van fent, és ezzel most működik, de még csak az sem, hogy legalább megkérdezd, mielőtt újfent szénné égetnéd magad ezzel a korlátolt agyműködéssel. :B :P

bajzal: Eszerint ismered az AB-t. A 2. kérdésre meg csak te tudsz válaszolni, ha tesztelted a kártyádat.

blu79: Roppant célszerű ám a VRM-ek hőmérsékletét is figyelni, vagy a RAM-okét, amire asszem ASUS-nál van lehetőség, mielőtt a langyi GPU-ra hagyatkozva tönkrevágjátok a kártyát.

Más: Tesztelgettem párat, és mit látok? A legfrissebb driver akár már 5%-kal is lassabb a 13.12-nél(legkisebb lassulás 1%). :Y Csak nem lassítják a régebbi kártyákat az újabb szériához (R) képest? :F

• bozont

veterán

válasz Steve198310 #52018 üzenetére

Annyival erősebb, hogy a "széthajtott" 270x hozza az alapórajeles (800/5000) 7950 szintjét. Viszont a legtöbb 7950 viszi az 1100/6000-et és úgy már inkább a 7970 közelében van. Abban az esetben megérné a 10k-t, ha jó a hűtése a kártyának és viszi legalább ezeket az órajeleket.
    Én is elgondolkoztam egy 280-on, de inkább megvárom az új AMD kártyákat is és vagy azok közül veszek valamit, vagy egy GTX 970-et.

Új hozzászólás Aktív témák