- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Steve198310 #52018 üzenetére
Tanácsot kértél, én aztán lesz.rom, hogy érted-e, miről beszéltem.
Miért lennének túlárazottak az nV kártyák? 970GTX 2x olyan gyors, mint a 270, és kapsz CUDA-t, PX-et (aminek hiánya AMD kártyákon kényszerű graf. kompromisszum), stabil drivereket kisebb fogyasztással, ráadásul sokkal jobb tuningolhatóságot.
belinho: De csodálkoztam volna, ha 1x képes lettél volna felfogni, amit olvastál.
De gyűjtöttél +1 hsz-t.
Nyilván eszedbe sem jutott, hogy frissebb driver van fent, és ezzel most működik, de még csak az sem, hogy legalább megkérdezd, mielőtt újfent szénné égetnéd magad ezzel a korlátolt agyműködéssel.
bajzal: Eszerint ismered az AB-t. A 2. kérdésre meg csak te tudsz válaszolni, ha tesztelted a kártyádat.
blu79: Roppant célszerű ám a VRM-ek hőmérsékletét is figyelni, vagy a RAM-okét, amire asszem ASUS-nál van lehetőség, mielőtt a langyi GPU-ra hagyatkozva tönkrevágjátok a kártyát.
Más: Tesztelgettem párat, és mit látok? A legfrissebb driver akár már 5%-kal is lassabb a 13.12-nél(legkisebb lassulás 1%).
Csak nem lassítják a régebbi kártyákat az újabb szériához (R) képest?
-
bozont
veterán
válasz
Steve198310 #52018 üzenetére
Annyival erősebb, hogy a "széthajtott" 270x hozza az alapórajeles (800/5000) 7950 szintjét. Viszont a legtöbb 7950 viszi az 1100/6000-et és úgy már inkább a 7970 közelében van. Abban az esetben megérné a 10k-t, ha jó a hűtése a kártyának és viszi legalább ezeket az órajeleket.
Én is elgondolkoztam egy 280-on, de inkább megvárom az új AMD kártyákat is és vagy azok közül veszek valamit, vagy egy GTX 970-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest