- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
katt777 #51944 üzenetére
Régebben én is AB-vel nyomtam, de mióta problémák vannak és Abu is szajkózza, hogy a PowerPlay-be csak bezavarhat 3rd party cucc azóta próbáltam minimalizálni.
Egyébként elképzelhető, hogy a ZC probléma előfordulására hatással van, de a fene se tudja. most pl. minden szart letiltottam az AB-ben mégis 10-ből 8-szor nem jön vissza a kép.
szerk: BIOS-ban nem látok PCI-E energiagazdálkodást. Win8.1 power options-ben letiltottam, de nem használ.
Ritkán mondok ilyet és nem is vagyok egyik oldal felé sem függő. Mindig az volt ami jobb, ill. mindkét oldalon vannak driver hibák is. De azért ez k* régóta fennálló és igencsak bosszantó hiba. A végén tényleg eladom a p*csába az összes GCN-t minden gépből a családban.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Synology NAS
- Filmvilág
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest