Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Nem elég. Én sem azért vettem drágább procit, hogy jól mutasson az adatlapomon, hanem mert saját tapasztalatomból tudom, hogy mennyit mikrolaggban jelent egy erősebb proci.
Ha adott keret áll rendelkezésre természetesen a VGA felé érdemes súlyozni és abből drágábbat venni, de ettől függetlenül ne ringassuk magunkat olyan tévképzetekben, hogy játékélményben nem jelentene egy masszív minőségi ugrást egy gyorsabb proci (ugyanazon a felbontáson meg beállításokon)
Én jelen pillanatban két olyan játékkal is játszom, amelyek nem lennének hálásak a Phenomnak:
-X-Com The Bureau (kúrva jó játék)
-SC2J.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest