Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
BogyóBP
üzenetére
Az a határeset, amikor alapból viszi a cuccot, de bármit rátuningolsz az eladdig OK beállításokra, már gáz van. Alapból 18-21A-t ajánlanak ezeknek a kariknak, tápfüggő, hogy ennek hiánya mikor okoz gondot, egyébként igen. Chieftecből vannak jobb és gagyibb tápok is, tiédnek nincs időm utánanézni, de ha túl sok fogyasztó nincs rákötve, nem nagyon okozhat gondot, vinnie kell.
A kevés cache a proci részéről okozhat gondot, anno nagyon sokan szívtak talán még 3870-es koromban azzal, hogy vettek egy olcsó, de jól tuningolható E5-ös procit, a játékok meg elkezdtek akadni, mert +50% tuningtól sem lett több cache a procikban, és amit egy E7 v. E8 elvitt, az E5 már nem, ua. órajelen.
Ha CPU limited van, VGA tuninggal még csökkenhet is a játékok sebessége, mert úgy még nagyobb, én legalábbis több ilyen helyzetben is ezt tapasztaltam.
Driver? 14.4-es meghajtóval Thief Mantle, tuning, és totál artifactes a kép. 13.2b-val semmi ilyen hiba. Sajnos AMD-nél az egyes driverek között csak az változik, mely játékok és milyen beállításokkal bugzanak. Ha találtál olyat, amelyik mindenben OK, akkor mákod van. (Kicsit azért túloztam, de elég gyakran ilyen érzése támad az embernek.)
De szerintem simán teszteld a karit, és HA bármi gond adódna, majd ráérsz akkor aggódni.
Bocs a rémisztgetésért. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dacia topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bocs a rémisztgetésért.