Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz BogyóBP #49187 üzenetére

Az a határeset, amikor alapból viszi a cuccot, de bármit rátuningolsz az eladdig OK beállításokra, már gáz van. Alapból 18-21A-t ajánlanak ezeknek a kariknak, tápfüggő, hogy ennek hiánya mikor okoz gondot, egyébként igen. Chieftecből vannak jobb és gagyibb tápok is, tiédnek nincs időm utánanézni, de ha túl sok fogyasztó nincs rákötve, nem nagyon okozhat gondot, vinnie kell.

A kevés cache a proci részéről okozhat gondot, anno nagyon sokan szívtak talán még 3870-es koromban azzal, hogy vettek egy olcsó, de jól tuningolható E5-ös procit, a játékok meg elkezdtek akadni, mert +50% tuningtól sem lett több cache a procikban, és amit egy E7 v. E8 elvitt, az E5 már nem, ua. órajelen.

Ha CPU limited van, VGA tuninggal még csökkenhet is a játékok sebessége, mert úgy még nagyobb, én legalábbis több ilyen helyzetben is ezt tapasztaltam.

Driver? 14.4-es meghajtóval Thief Mantle, tuning, és totál artifactes a kép. 13.2b-val semmi ilyen hiba. Sajnos AMD-nél az egyes driverek között csak az változik, mely játékok és milyen beállításokkal bugzanak. Ha találtál olyat, amelyik mindenben OK, akkor mákod van. (Kicsit azért túloztam, de elég gyakran ilyen érzése támad az embernek.)

De szerintem simán teszteld a karit, és HA bármi gond adódna, majd ráérsz akkor aggódni. :R Bocs a rémisztgetésért. ;)

Új hozzászólás Aktív témák