Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
kona005
üzenetére
Analógnál előfordulhat sajna.
Saját történet:
itthon van egy 22" -os FS ScaleoView monitor, ami hasonlóan jár el néhány videokártyánál. Valami zavart szedhet össze a kábel, & gyengébb jelet adhat le a kártya más típusú karikhoz képest, ami ennek a megjelenítőnek sajna nem igazán tetszik. Nálam (párom gépén) annyival lehetett segíteni, hogy legóztam a "raktáron" lévő alkatrészek közül. Kapott a rendszer egy jobb minőségű DVI/VGA átalakítót, egy vastagabb, jobb minőségű (jó régi) VGA kábelt, a monitornál meg manuálisan lőttem be a Phase/Clock féle értékeket. Ezzel így most használható, de így is annyira érzékeny az egész, hogy ha pl a kábelt a gép másik oldala mellett vezetem el, máris homályos kép a jutalmam. Más itthoni analóg monitorral nincs ilyen probléma, azon nem homályos a kártya képe, illetve természetesen digitális kimeneteken is tökéletes minden a videokártyát illetően.Nemrég a párom gépébe költözött a 7790 -es (ex)kártyám. Na ekkor találkoztam újra ezzel a jelenséggel. Korábban egy Gainward 9600GT HDMI féle kari csinált ilyen balhét ezzel a monitorral, azt hittem egyedi eset. A 7790 előtt egy 5770 üzemelt, azelőtt egy másik 5770. Üzemelt ideiglenesen 9600GT is, csak Giga féle, azzal sem volt gond.
Ha van lehetőséged digitális átvitelre, szerintem térj át arra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Lexus, Toyota topik
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netflix
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest