- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
kona005 #47772 üzenetére
Analógnál előfordulhat sajna.
Saját történet:
itthon van egy 22" -os FS ScaleoView monitor, ami hasonlóan jár el néhány videokártyánál. Valami zavart szedhet össze a kábel, & gyengébb jelet adhat le a kártya más típusú karikhoz képest, ami ennek a megjelenítőnek sajna nem igazán tetszik. Nálam (párom gépén) annyival lehetett segíteni, hogy legóztam a "raktáron" lévő alkatrészek közül. Kapott a rendszer egy jobb minőségű DVI/VGA átalakítót, egy vastagabb, jobb minőségű (jó régi) VGA kábelt, a monitornál meg manuálisan lőttem be a Phase/Clock féle értékeket. Ezzel így most használható, de így is annyira érzékeny az egész, hogy ha pl a kábelt a gép másik oldala mellett vezetem el, máris homályos kép a jutalmam. Más itthoni analóg monitorral nincs ilyen probléma, azon nem homályos a kártya képe, illetve természetesen digitális kimeneteken is tökéletes minden a videokártyát illetően.Nemrég a párom gépébe költözött a 7790 -es (ex)kártyám. Na ekkor találkoztam újra ezzel a jelenséggel. Korábban egy Gainward 9600GT HDMI féle kari csinált ilyen balhét ezzel a monitorral, azt hittem egyedi eset. A 7790 előtt egy 5770 üzemelt, azelőtt egy másik 5770. Üzemelt ideiglenesen 9600GT is, csak Giga féle, azzal sem volt gond.
Ha van lehetőséged digitális átvitelre, szerintem térj át arra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest