Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hát a procit manuálisan a biosból. Pofon egyszerű. Adsz neki egy kis plusz feszt cpu offset voltage menü alatt. Aztán a szorzót feljebb állítod. És kész.
Ha elég feszt adtál akkor nem fagy ki. No meg figyelni kell a hőmérsékletet, de max 70 fokig simán mehet.
A vga-t meg gondolom MSI afterburner nevű programból húzhatod. Vagy ha ez nem jó, akkor Catalyst control centerben van overdrive menü. Ott is pofon egyszerűen csúszkával feljebb tolod és kész.
Én még nem próbáltam ki hol a vége... múltkor poénból feltoltam kicsit 1150-re de semmi több. A proci előbb fogy el mint a vga sajnos. De nem gond, így sem panaszkodom.@Zsohi:
Mondjuk a te procid ~ 2x-ese az enyémnek teljesítményben minimum.
Így gondolom ha te feltolod a procit az nagyobb gyorsulást jelent, mintha én az enyémet.
De aztán kitudja, szemre se volt olyan változás ami feltűnt volna. Mondjuk lehet tényleg nem a legszarabbul optimalizált játéknál kéne próbálkozni.
De igazából nem gond, mert gta4-en kívül eddig minden röccenésmentesen futott végig full maxban 1080p-ben és pár napja már driverből is rátolok mindent ami van. Aniso max, tesszelációt picit aa-t stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Milyen processzort vegyek?
- Suzuki topik
- Autós topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Xbox Series X|S
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- További aktív témák...
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest