- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Alister71 #42760 üzenetére
Én nálam is ,ha AMD,akkor csak Sapphire jöhet szoba,és eddig rosszat nem is fogtam ki.
Pedig úgy voltam a Giiga féle Batmobilos 5770 után,hogy én többet AMD-t nem veszek, de mivel utána kellemeset csalódtam a VTX 6850-es karijába maradtam AMD fronton
Ja és üdv a klubban!
-
Dany007
veterán
válasz
Nem gond az, amíg ki nem fogsz egy hibás darabot.
A Sapphire az egyik legolcsóbb, sőt 270-270x-ből a legolcsóbb típus. Gondolom nem véletlenül.Én azért próbáltam bebiztosítani magamat az Asus toppal meg vettem rá cseregaranciát is ha mégis van valami.. Aztán meglátjuk. Még nem akarom elkiabálni, majd egy pár hét múlva.
-
lowzor
veterán
válasz
Meggondolnám. Neked még a normális hűtéssel szerelt van (mondjuk nagy mázlid van, hogy nem zörög), de az új, szétspórolt hűtésűvel már megnézném, hogy elégedett lennél-e. Közvetlenül utána, hogy mondjuk kipróbálsz egy 7870 DC2 V2-t.
(#42758) bozont:
Persze, szerintem fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest