Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Dany007
üzenetére
Értem, hogy lehet hibázni, csak ez már vicces. Tehát az, hogy a reset gombra nem reagál a gép, az elég durva. Jó mondjuk ez az én speciális esetem, de pl. a Steve féle hibák sem elhanyagolhatóak. Az meg, hogy nem tud az AMD normális drivert csinálni új szériás kártyára, szerintem nonszensz. Legalább ismerjék el, hogy igen segghülye emberek dolgoznak a driver részlegen, és sok a driver hiba, de rajta vagyunk a dolgon. Vagy valami...
Sry ha nagyon megsértődöttnek tűntem, hajlamos vagyok túl komolyan venni a dolgokat
Azért remélem, én is megoldódik. Megtörtént most a driversweeperes driver csere, kíváncsi vagyok, remélem most már minden jó lesz

(#42192) rígel
Mint már írtam, ezelőtt a 7870-es BS hibán kívül csak és kizárólag jókat hallottam a Sapphire-ről. Nem egy tökéletesen berendezett high-end gépbe lett vásárolva a cucc, csak egy szerény kis masinába, ezért nem akartam Asus kártyát. Na meg a mérete, és a tápcsatik száma miatt...De bocsánat Mr. Tökéletesség, hogy meg mertem szólalni és elvárom a minőséget

(#42193) Grave444
Hát a reset gombot nem is a driver számlájára írtam fel
Csak érdekes dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Csak érdekes dolog