Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Én sem szeretem a hasonló, kimondottan magas árakat mint ahogyan más sem... pölö ilyen ár egy házért, vagy 100k egy VGA-ért (legyen az bármilyen!) nálam - a hátrány mellett - némi "előnnyel" is bír. Ennyiért nincs min hezitálni, tipródni!
MOD - annyit még hozzátennék ehhez, hogy nem azért mert csóró vagyok. Az egy más aspektus. DE hülye sem, és szerintem ennyi pénzt nem ér meg. Ki tudnám fizetni ha nagyon akarnám, de nem akarom mert pénzkidobásnak tartom. Ezt csak azért írtam le, hogy nem elsősorban a pénzhiány miatt siránkozok, hanem a túlzott - és a teljesítmény alapján is indokolatlan - árazást nem fogadom el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Sapphire Nitro+ RX 6700 XT 12GB
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest