Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
A sok agyas mérnök nem azért vakarja a tökét ,hogy felvegyék a lét. Szerinted miért vannak modernizálva. Á mindegy. Akinek nem neked szól de neked is ha modernizállod a kártyád mellé én kipróbáltam mást is. Nem a két szép szemetekért tesznek bele minnél újabb felületeket. Ennyi erővel maradhatunk simán a DSUB-nál elég a max 3-4GB adatátvitelisebesség. A kártyádon van 2 DVI ami egyik VGA kimenet is a másik Dual. egy HDMI és egy DP. De nem azért vannak ezek mert hűde menő hanem hogy EGGYÁLTALÁN VALAMELYŐTÖK KI TUDJA HASZNÁLNI.
Van DP-d de nem eggyezik a kártyádon lévővel mert a kártyán lávő sokkal gyorsabb mint a monitorodé. Szerinted?
A sok csodás újítást nem is tudjátok kihsználni de a másik ember észrevételeit mindjárt kritizálni kell.
Asszem ide tartozok mert egy Sapphire HD7850 OC ról van szó és ezek a felületek azon is fent vannak.
Aztán ide vagy oda tanulás vegyetek értelmes cuccokat és akkor lehet fikázni.A sima kártya csere nem fog megmenteni attól hogy más eszközt is cserélj. 2008-2009 es a cuccod már régi elavult.
Minden héte újabb és újabb fejlesztések jönnekRészemről ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest