- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hiába próbálod bizonygatni, hogy "rossz" a kártyám, nem az.
Megnéztem -20% PL mellett, így 506-925MHz között változott, kihasználtságtól függően. 0%-on már nem ment 925 alá, 975 és eközött váltakozott. +10%-on már fixen tartotta az órajeleket, AB-ben, GPU-Z-ben, SysMon-ban, GPU Monitorban, GPU Sharkban is (ennyi csak elég
). FPS-ben ugyanígy változott. Szerintem a VGA-m nem szeret téged, mert csak megcáfol mindig.
Valószínűleg kiegyensúlyozottabb a működése, más VRM miatt lehet.
Sajnos uo. oc negatívban nem megy (egyébként most már nem törli a beállításokat), felfelé meg gyárilag is tök fölöslegesen van benn több 100MHz. Szóval 485/750@0.8V alap, gyári 975/1500@1.0V, tuning 1100/1700@1.1V rendben van. Lényegében csak gyári beállításokkal van értelme felülvezérlést használni, hogy ne menjen föl fölöslegesen 1,1V-ra a fesz, mert AB nélkül sem megy följebb 1.104V-nál tuningal. Feszt hiába emelek, 1150MHz-et tudok csak elérni 1.2V-on, VRM-ek meg már 106°C-ra hevülnek, ez teljesen értelmetlen. 1.175V még hűthető, de VRM-ek még így is 100°C körül, lényegében tehát a Sapphire-nél nagyon pontosan belőtték a kártyát ilyen szempontból. Azt nem tudom, hogy az 1.256V-os XT-ket egyáltalán hogyan hűthetik normálisan, ha az enyém 2 ventivel és hűtőblokkal ilyen forró tud lenni.
Aut. profilozást sztem nem fogok csinálni, mert aktív tuning profilok mellett is visszaveszi az órajeleket a kártya, ha meg nem kényszerítem a feszt, akkor azt is.
Én csak ajánlani tudom ezt a Sapphire-t mindenkinek. (Vagyis nem ezt, hanem egy ilyet, mert ezt inkább megtartom.)
Azt máig nem értem, hogy egy ilyen óriási kártya hogy fért bele abba a pici dobozába.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest