- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Lehet, hogy nem maxon, nyomattad, lehet, hogy hibajavítózott a proci, sok oka lehet. Vagy éppen a stress-tesztek határértékére lőtted be, ezt bármilyen frekvencián meg lehet tenni, mindegy, milyen sebességen megy a proci és a RAM. Ráadásul a stress-tesztekben nem jön ki minden hiba, ezt főleg Intel offsetes tuningnál lehet megtapasztalni. Valami különbség csak van a tesztelési módszereinkben, de ez itt nagyon OFF.
Emléxem a képre (most nem nagyon jön be, mert már lekorlátozta a netemet a telenyomor, az meg ISDN-sebesség (6-14kb/s), nem olyan használható, mint T + Voda, 128kb/s), meg a PL-re, nekem akkor sincs.
Esetleg más a bios? Ezen a gépen most nem tudom megnézni.
Mint említettem, nálam a GPU-Z szépen leköveti a feszültség (+minden) változását, powerplaynél látszik a legjobban.
Driver volt 13.4, most 13.6b2.
Még mindig nem tudom, hwinfo monitorozását hogyan tehetném be AB-be. Van ugyan egy RT export lehetőség, de szürke. Lehet, hogy 64-bites verzió miatt?Természetesen megvolt a restart, de odahúzom valahova a csúszkát, nyomok egy eplájt, és visszaugrik alapra.
Valamiért nagyon nem úgy működik nálam az AB, mint nálad. és ha a driverek is hasonlóak, akkor csak a kártyára/bios-ra tudok gondolni.
belinho: Képzeld el, hogy nincs ott. Ennyi. Nem látsz többet.
Dark KillerX: Az A10-em 4GHz-en kihajtja a HD7870XT-t...
Persze nem HD3650-hez való grafikai beálíltásokkal kell tesztelni.
Ha unigine-ek befagynak, akkor előbb-utóbb a játékok is fognak. Esetleg megnézhetnéd, melyik beállítás nincs a játékokban, amely a benchmarkokban ott van. Én azért szoktam maxi beállításokkal tesztelni, mert úgy terhelődik le legjobban a VGA, és persze jön elő az instabilitás. Heaven nagyon hamar kidobja, de Vantage űrhajós tesztje is szépen be tud fagyni, miközben a játékok OK-nak tűnhetnek egy ideig). Nem hülyeség tehát benchmarkkal tesztelni. Én anno Borderlands-szel jártam meg, HD4870 tuning szépen belőve, mindenben OK, ez meg 50 perc múlva kivágott, mentés meg persze a mai szarokban nincs... Szóval hasznos a rendes kitesztelés.
zserbox: Lásd feljebb: nem valószínű, hogy más eredményt kapnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest