Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz HSM #33814 üzenetére

Lehet, hogy nem maxon, nyomattad, lehet, hogy hibajavítózott a proci, sok oka lehet. Vagy éppen a stress-tesztek határértékére lőtted be, ezt bármilyen frekvencián meg lehet tenni, mindegy, milyen sebességen megy a proci és a RAM. Ráadásul a stress-tesztekben nem jön ki minden hiba, ezt főleg Intel offsetes tuningnál lehet megtapasztalni. Valami különbség csak van a tesztelési módszereinkben, de ez itt nagyon OFF.

Emléxem a képre (most nem nagyon jön be, mert már lekorlátozta a netemet a telenyomor, az meg ISDN-sebesség (6-14kb/s), nem olyan használható, mint T + Voda, 128kb/s), meg a PL-re, nekem akkor sincs. :O Esetleg más a bios? Ezen a gépen most nem tudom megnézni.
    Mint említettem, nálam a GPU-Z szépen leköveti a feszültség (+minden) változását, powerplaynél látszik a legjobban.
    Driver volt 13.4, most 13.6b2.
    Még mindig nem tudom, hwinfo monitorozását hogyan tehetném be AB-be. Van ugyan egy RT export lehetőség, de szürke. Lehet, hogy 64-bites verzió miatt? :F

Természetesen megvolt a restart, de odahúzom valahova a csúszkát, nyomok egy eplájt, és visszaugrik alapra.

Valamiért nagyon nem úgy működik nálam az AB, mint nálad. és ha a driverek is hasonlóak, akkor csak a kártyára/bios-ra tudok gondolni.

belinho: Képzeld el, hogy nincs ott. Ennyi. Nem látsz többet.

Dark KillerX: Az A10-em 4GHz-en kihajtja a HD7870XT-t... :U Persze nem HD3650-hez való grafikai beálíltásokkal kell tesztelni. :)

Ha unigine-ek befagynak, akkor előbb-utóbb a játékok is fognak. Esetleg megnézhetnéd, melyik beállítás nincs a játékokban, amely a benchmarkokban ott van. Én azért szoktam maxi beállításokkal tesztelni, mert úgy terhelődik le legjobban a VGA, és persze jön elő az instabilitás. Heaven nagyon hamar kidobja, de Vantage űrhajós tesztje is szépen be tud fagyni, miközben a játékok OK-nak tűnhetnek egy ideig). Nem hülyeség tehát benchmarkkal tesztelni. Én anno Borderlands-szel jártam meg, HD4870 tuning szépen belőve, mindenben OK, ez meg 50 perc múlva kivágott, mentés meg persze a mai szarokban nincs... Szóval hasznos a rendes kitesztelés.

zserbox: Lásd feljebb: nem valószínű, hogy más eredményt kapnál.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés