Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Csubi: Szinte mindenhol megírom, ahol előhozzák a témát, hogy a DC2 jó hűtő, ha hűset akarsz, de borzasztó hangja van. Nem csak az, hogy alapvetően hangos, hanem a tónusa zavaró. Búg a motor, nem csak szélzaj van, mint ahogy a 6xxx-es Gigabyte-oknál pl. (a 7xxx-es gigák szintén hangosak). Ráadásul nem csak 1 db-ot hallgattam meg az Asus-ból, mert öcsém is vett egyet és pontosan ugyanolyan. A két ventinek a búgása ráadásul interferál, és hol erősödik, hol gyengül a hangja ezáltal, így az sem lehet, hogy megszokja az ember. Persze szubjektív, hogy kit zavar és kit nem, de az már objektív, hogy mind a Sapphire (VaporX), mind a Giga (WindForce 2x) hűtők sokkal halkabbak voltak korábban, mint az a 2 db Asus DiCu2-es hűtő, amit hallhattam. A Sapphire-t csak azért nem annyira szerettem választani, mert csak 2 év gari van rá, de most perpill letojom, mert elegem van a zajból...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Automata kávégépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest