- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Csubi: Szinte mindenhol megírom, ahol előhozzák a témát, hogy a DC2 jó hűtő, ha hűset akarsz, de borzasztó hangja van. Nem csak az, hogy alapvetően hangos, hanem a tónusa zavaró. Búg a motor, nem csak szélzaj van, mint ahogy a 6xxx-es Gigabyte-oknál pl. (a 7xxx-es gigák szintén hangosak). Ráadásul nem csak 1 db-ot hallgattam meg az Asus-ból, mert öcsém is vett egyet és pontosan ugyanolyan. A két ventinek a búgása ráadásul interferál, és hol erősödik, hol gyengül a hangja ezáltal, így az sem lehet, hogy megszokja az ember. Persze szubjektív, hogy kit zavar és kit nem, de az már objektív, hogy mind a Sapphire (VaporX), mind a Giga (WindForce 2x) hűtők sokkal halkabbak voltak korábban, mint az a 2 db Asus DiCu2-es hűtő, amit hallhattam. A Sapphire-t csak azért nem annyira szerettem választani, mert csak 2 év gari van rá, de most perpill letojom, mert elegem van a zajból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest