Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Na ja, már vagy bő 2 hónapja a 7950 ketyeg a masinában.
Bár volt dilemma, ezt tartsam meg, vagy az XT-t... 
Igazából csak az zavar, hogy kb. egy hétre való szabadidőm öltem bele a logout tesztembe, hogy bemutassam a hozzám hasonló cipőben járóknak a Tahiti-LE-t, miután megtapasztaltam, mennyire nem olyan, mint amilyennek pl. a linkelt tesztek is mutatták, hanem hogy igenis jó fogyasztást tud produkálni kis finomhangolás után.

Nekem aztán semmi érdekem nem fűződik az LE-hez, már réges rég nem olyanom van...

(#28292) asdxv: De mindig elfelejted az 1500-as ramokat... Illetve shader-intenzív (limitált) játékokban a 20% többlet szépen meg tudja dobni, és egyre inkább erre tartanak a játékok...
(#28293) kovsol: A 99% túlzás. De leírtam már többször, hogy annak éri meg ez a kari, akinek nem gond kicsit "törődni" vele..
De meghálálja. Amúgy nem is nagy dolog, én anno belőttem pár óra alatt a 7950-em, még kis finomhangolás kellett az első héten, és két hónapja hibátlanul megy az a két profil, amit csináltam neki. 
(#28294) Zso2: A sima 7870-et AZONOS SEBESSÉG MELLETT (az egyszerűség kedvéért legyen FPS) nem tudod alulfeszelni, mert nincs meg benne a tartalék. A csipek azonos architektúrák, azonos gyártástechnológiával, hasonló fesz kell nekik azonos órajelhez.
De mivel a működéshez szükséges feszültség elég meredeken nő 1Ghz felett és sajnos négyzetesen emeli a fogyasztást, így bőségesen ellensúlyozni lehet a Tahiti több tranzisztorának fogyasztását.
De tényleg jobb lenne, ha nem erőltetnéd ezt a Tahiti-LE ellenes kampányt, mert csak magadat járatod le, illetve vezetsz néhány kevésbé hozzáértőt félre.
(#28296) Zso2: A lényeget leírtam pár sorral feljebb...
A 7970-ek nem fognak lázadni, mert azokat is lehet húzni pofátlanul...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Bár volt dilemma, ezt tartsam meg, vagy az XT-t... 

De meghálálja. Amúgy nem is nagy dolog, én anno belőttem pár óra alatt a 7950-em, még kis finomhangolás kellett az első héten, és két hónapja hibátlanul megy az a két profil, amit csináltam neki. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)