Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz ->Raizen<- #28290 üzenetére

Na ja, már vagy bő 2 hónapja a 7950 ketyeg a masinában. :D Bár volt dilemma, ezt tartsam meg, vagy az XT-t... :DDD

Igazából csak az zavar, hogy kb. egy hétre való szabadidőm öltem bele a logout tesztembe, hogy bemutassam a hozzám hasonló cipőben járóknak a Tahiti-LE-t, miután megtapasztaltam, mennyire nem olyan, mint amilyennek pl. a linkelt tesztek is mutatták, hanem hogy igenis jó fogyasztást tud produkálni kis finomhangolás után. :U

Nekem aztán semmi érdekem nem fűződik az LE-hez, már réges rég nem olyanom van... :U

(#28292) asdxv: De mindig elfelejted az 1500-as ramokat... Illetve shader-intenzív (limitált) játékokban a 20% többlet szépen meg tudja dobni, és egyre inkább erre tartanak a játékok...

(#28293) kovsol: A 99% túlzás. De leírtam már többször, hogy annak éri meg ez a kari, akinek nem gond kicsit "törődni" vele.. ;) De meghálálja. Amúgy nem is nagy dolog, én anno belőttem pár óra alatt a 7950-em, még kis finomhangolás kellett az első héten, és két hónapja hibátlanul megy az a két profil, amit csináltam neki. :U

(#28294) Zso2: A sima 7870-et AZONOS SEBESSÉG MELLETT (az egyszerűség kedvéért legyen FPS) nem tudod alulfeszelni, mert nincs meg benne a tartalék. A csipek azonos architektúrák, azonos gyártástechnológiával, hasonló fesz kell nekik azonos órajelhez. :U De mivel a működéshez szükséges feszültség elég meredeken nő 1Ghz felett és sajnos négyzetesen emeli a fogyasztást, így bőségesen ellensúlyozni lehet a Tahiti több tranzisztorának fogyasztását.
    De tényleg jobb lenne, ha nem erőltetnéd ezt a Tahiti-LE ellenes kampányt, mert csak magadat járatod le, illetve vezetsz néhány kevésbé hozzáértőt félre. :U

(#28296) Zso2: A lényeget leírtam pár sorral feljebb...
    A 7970-ek nem fognak lázadni, mert azokat is lehet húzni pofátlanul... ;]

Új hozzászólás Aktív témák