Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
Én is sokáig gondolkoztam rajta, eleinte tartottam tőle, rengeteg teszt, beszámoló, külföldi fórumok, személyes tapasztalatok után a Powercolor 7870 Myst-re esett a választás.
A legfontosabb számomra az ár- érték- teljesítmény volt!A kártya 61600Ft volt zsír új, két év bolti gar, személyes átvét, így még szállítási költség sem volt!
Amint olvashatod a kártya közel egy sima 7870 árába fájt, egy jobbféle Asus 7870 már drágább lett volna 6K-val, s ezért kaptam egy közel újonnan 80K-ba kerülő 7950-es kártya teljesítményét!A boost-al volt eddig a legnagyobb probléma, de azt sikerült kiiktatni, így már nem ugrik fel- le az órajel, fixen tartja azt, amit beállítok.
Jelenleg alulfeszelve van beállítva 1.029v-ra 1000/1500-ra, lehet megy még lejjebb is, itt tartok most, és így jóval kevesebb fogyaszt és még gyorsabb is, mint amit a tesztek-ben látsz Tahiti Le 975/1500 1.256v mellett!
Így már alig melegszik, a nagy melegben is 70fok volt a max tegnap játék alatt, a hűtés is "csendes"Tuningra próbaképp 1200/1500 volt beállítva, azt bírta, de itt már tényleg hangos volt a hűtő, melegedett is, és a fogyasztás is megugrott, így ezt nem erőltetem, mert alapon is elég mindenre, de ekkor már közel az alap 7970-et közelíti teljesítményben, igaz fogyasztásban is, hiába csonkított 7970-es!
Egy szó mint száz, kicsit finomhangolva jelenleg ár-érték bajnok! -
HSM
félisten
Én is először Pitcairnt vettem, pont a fogyasztás miatt. 65-ezresért MSI TwinFrozr OC-t. Azt kell mondjam, sehol sincs a Sapphire 7870 XT-hez képest, ami ugyanannyiba került. Utólag már nagyon nem bántam, hogy egy helikopterszindrómás VGA-t kaptam, és 3 napon belül cserélnem kellett.
A hardveraprón is alig akad eladó, ha van is, akkor új.Nagyon sokat fogyaszt, meg melegszik...
[link]
1700-as ventivel 65 fok, én vagyok hülye, hogy nem látom, ez hol meleg Crysis3-alatt?
Vegyen mindenki sima 7870-et, azzal legalább sose éri utol a nagytesó 7950-et....
Érdemes lenne elolvasnod a Logout tesztem, mielőtt terjesztenéd tovább a butaságot... -
bombibmw
veterán
Be lehet szépen lőni úgy,hogy fogyasztásban és hőfokokban is a sima 7870 szintjén legyen,de közben meg mégis erősebb.
Szerintem nem hülyeség LE-t választani.
Főleg nem akkor,ha az ára is visszamegy 60 körülire,mint a Sapphire XT Boost picit régebben.
Én is vettem volna,de már megvolt az ASUS.
Persze nem azt mondom,hogy utálom ezt a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Haditechnika, harcászat
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- NVIDIA Founders Edition GeForce RTX 3080 Ti 12GB w/ 12 Pin Cable
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3607, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest