Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
Az , hogy 500w-os táp kell neki úgy ahogy van hülyeség.. Mielőtt terjeszted az igét nézz körbe.. A gyártó azt azért írja oda mert van aki no name táppal hajtja a masinát és azok a hulladékok soha sem adják le ami rájuk van írva, ezért méretezi túl a gyártó a tápot. Simán elég neki a 400W minőségi táp is..
-
Pferi
senior tag
Én is a tápra gyanakszom, de sajnos mivel vidéki vagyok, és nemrég költöztem, nincs ismerősöm akitől kölcsön kérhetnék egy erősebb tápot. Az itteni boltokban meg ami tápot készleten tartanak, azt inkább nem raknám be a gépembe. A szokásos Kodegeny meg társai tápok, nyócezeré haccáz vattos, jó az a gépedbe jelszóval. Egyenlőre elvagyok a két maggal, 1-2 hónapon belül úgyis lecserélem az alaplap+procit, és akkor a tápegység is egy erősebbre lesz kicserélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest