Hirdetés
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
bajzal
üzenetére
Menne 1150 -el is stabilan, csak 1100 felett drasztikusan elkezd hangoskodni a hűtése, azért nem tolom feljebb.

i7 nem hiszem hogy sokat tesz a produkcióhoz. Egyrészt két generációval öregebb, másrészt a +4 szállal nem tud mit kezdeni a program. A 4.5GHz -es üzemi freki viszont szvsz már beleszól...
-
CirrMee
addikt
válasz
chungee
üzenetére
Variációk neked:
1.: használod az AfterBurner egyedi venti profil szerkesztő részlegét
2.: állandóra max -ra rakod a venti sebességét (és üresjáratban is ott fog visítani) / Catalyst overdrive rész
3.: manuálisan fogod ki/be kapcsolni a Catalyst felületén a nagyobb sebességet/automata szabályozást. -
CirrMee
addikt
válasz
dzseki
üzenetére
Bocs, én néztem be: most nézem, nincs is "dedikált" topic ehhez a típushoz, viszont tényleg off itt a típus.

Viszont akkor már utánanéztem a dolognak: alighanem tényleg ez megy redukált sávval, viszont az x8 -ra van írva (lásd). Ha más kártyával működik az x16 az adott lapon, lehet pl nincs stabilan a csatlakozóban a kártya (ócska kínai papírlemez gépházak tudnak ilyet produkálni).
-
CirrMee
addikt
válasz
dzseki
üzenetére
Szerintem menj át a kártyához tartozó topicba, lehet ott jobban képben vannak.

Hülyeséget nem akarok mondani, de valami harmatos R7 kártyánál már olvastam olyat, hogy csak valami redukált sávszélességgel cirkál. Nem merem mondani hogy 250 -es volt, azért javaslom inkább a megfelelő topicot. -
CirrMee
addikt
Na most ezt nem teljesen értem:
adva van egy Asus R9 270 DCU2OC, ami a korább konfiggal (i5 750 4GHz) 1050 -es mag órajelet tudott, fölé már csak feszültség emeléssel ment. Az újjal (i7 2600k 4.5GHz) viszont feszkó emelés nélkül is megy 1100 -as tempóval, vagy akár fölötte is. Hogy a fenébe lehetséges ez (táp és gépház ugyanaz)...? -
CirrMee
addikt
Azt hiszem ezt nevezhetjük szopásnak - "új" proci / lap a grafkártya alatt. A régi konfiggal no problem, az újjal rendre elszáll a hw gyorsítós flash (ha MPC-HC lejátszás megy a háttérben, szintén HD gyorsítással / eszköz vagy driver nem válaszol féle hibaüzi, némi beragadás után). Flash player alatt kikapcsolva a hw acceleration funkciót megszűnik az anomália.
Valaki találkozott már hasonló hibával?
-
CirrMee
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
Idegesíted te magadat...
Aztán mesélj, mit nem adtak ki akkor? Valami telepíthető MP3 vagy fotosoppingolt' cicás képet találtál ott, ahol én pl működő drivert? Vagy a te önkényesen átfabrikáltad a driver fogalmát, hogy ami nem WHQL, az már nem is lehet driver?
Én működő drivert töltöttem le az adott linkről, ami köszöni szépen, de jól működik. Használni szeretném, tökéletesen működik, és nálam nem vallás, hogy csak WHQL drivert kaphat a gép.U.i.: az asszony gépében lévő, állítólag elég válogatós HD7790 is hiba nélkül dolgozik vele.
-
CirrMee
addikt
válasz
F e Z o
üzenetére
Mondjuk ezen nem kell csodálkozni.

Azt a chipet a ~1100MHz -es körüli tartományra tervezték, és szándékosan fogták vissza az órajelét. Plusz a letiltott egységek miatt a hőtermelése is visszább lett fogva, ami szintén a tuningot segíti. Szóval nem valami csoda miatt lehet annyira huzigálni azokat.
-
CirrMee
addikt
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Baromság. Amíg el nem indítasz valamit, ami miatt megemelné az órajelet (lejátszó, játék, stb), nem fog változni az alap órajel. Nem az első AMD kártyát nyúzom két kijelzővel, de idáig még egyiknél sem volt ez másként...
Viszont a játékok általában elég agresszív módon kezelik a hardvert, és elég esélyes, hogy a második kijelzőn idénként b*sztatva lesz a kép (pl játékból menübe ugráskor, felbontás vagy freki állításkor, stb).
-
CirrMee
addikt
válasz
F e Z o
üzenetére
tudtommal hang csak egy helyen lesz
Ez is egy szempont...

Hang csak azon az egy kimeneten lesz, ahova be van állítva. Teszem azt, hogy a lejátszóprogramok szép hányadánál be lehet állítani, hogy melyik kimenetre küldje a hangot. Ha egynél több zajkeltő található a fedélzeten, beállítod pl HDMI vagy DVI esetén a kijelzőhöz a kimenetet, a játék meg marad a windows default kimeneten, máris meg van oldva a dolog.Bár kifordíthatjuk a kijelentésedet, miszerint csak egy helyre fog menni ebben az esetben a játék hangja, meg (még) egy helyre a filmé...

-
CirrMee
addikt
válasz
Baxo89
üzenetére
A videokártya BIOS -a rendelkezik egy profillal, aszerint kell működnie. Az Afterburner -el lehet adni másik profilt, amúgy meg a driveren keresztül van megoldva a vezérlés. Magyarul vagy a kártyán van a hiba, vagy szoftveres oldalon. Ha a windows boot folyamatának végén kapcsolja le, akkor szerintem inkább az utóbbi.
-
CirrMee
addikt
-
CirrMee
addikt
válasz
marquuard
üzenetére
A VBE7 csak az UEFI boot részt hagyja ki a mentésből (amire figyelmeztet is), minden mást érintetlenül hagy - kivéve amit magad állítasz át. Ennél misztikusabb átalakításokkal nem kellene rémíteni a népet...
Nem mellesleg túl vagyok egy jó adag ilyen kártya módosításon, még soha nem sikerült ilyenbe botlani, max ha rossz értékeket adtam meg (irreális feszültség, órajel érték, stb).
-
CirrMee
addikt
válasz
Ochocinco46
üzenetére
1.: olyan HDD hibát nem láttam még, ami csak a GO -val képes produkálni magát
2.: ha hibás a HDD, miért erőlködsz vele?
3.: ha meg fogalmad sincs hogy hibás e, miért állítod hogy az?
4.: mi köze van akár a HDD hibának, akár a GO hibának egy videokártya topichoz? -
CirrMee
addikt
válasz
papírzacsi
üzenetére
Úgy rémlik az összes 270 -es ugyanazt kapta ASUS -éknál, idáig legalábbis csak olyanokkal találkoztam. Azok meg a chip adattáblája szerint 1500 -as tempóra képesek, csak az ASUS nem annyin járatja.
blu79:
pedig igyekeztem nem félreérthetően fogalmazni.
Nem azért, mert az van ráírva, hogy Elpida. Azért, mert az adattáblája szerint 1500 -as tempójú chip az. Másrészt hibás példányok (vagy elcseszett kártyák) itt is vannak - elég bemenni a Bonaire topicba, ott egy rakás olyan kártya szerepel, ami boltból kihozva produkálta ugyanezeket a tüneteket. Akkor ott mi a helyzet, a chip nem bírja, vagy kapásból sz*rt adtak el? Mert véleményem szerint gyárilag hibás, ami nem bírja azt a tempót, amire hitelesítve lett. -
CirrMee
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
Fordítva, a monitornak nem tetszik...

-
CirrMee
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
Lehetne alacsonyabb is, bár azt nem tudjuk, százalékosan mekkora kakaót kap a hűtőventi. Ha viszonylag keveset, akkor nem gond, ha viszont már most is pörög szinte maxon, akkor az nyáron saccra +10°C lesz majd (vagy még több), feltételezve most 20°C körüli szobahőmérsékletet.
-
CirrMee
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Olyan balf*sz, mint a szomszéd utcában lévő szagember' (nk, Hevesi út), akinél le akartam passzolni egy használt konfigot. Az is megmagyarázta nekem, hogy nincs olyan asztali kétmagos proci, ami sima DDR memóriát zabál, szóval nem fogom megetetni. Mondom s939, 4200+. Aszongya áemdéből 939 -es foglalatra nem létezik kétmagos. Istenbarma...

-
CirrMee
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
De legalább ordít erről...

-
CirrMee
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Azt szeretem a legjobban, hogy amíg lesz 'ámítógép, lesz ámítástechnikus is...

-
CirrMee
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Háborog a magyar tenger, de sok itt a balf@sz ember...

-
CirrMee
addikt
Ez engemet is érdekelne, mert a párom gépében lévő 7790 is csinálja (tudom ez off, de a kérdezőé nem). Csak klón üzemmódban, ha az asztal kiterjesztése opciót választom, nincs probléma. Amúgy olyasmi "képhibát" okoz a probléma, mint játék alatt egy vsync off. Ezek szerint több kártya generációnál is elő tud fordulni...?
-
CirrMee
addikt
válasz
bajzal
üzenetére
Ha jól értem, adott egy grafikus mag, ami az "eredetihez képest" (7870) emelt órajelen üzemel (270X), amire gyárilag pakoltak is tuningot, és az a gond, hogy nem lehet tuningolni? Hát bakker ez bukó, legközelebb talán olyat vásároljál, amit nem húztak gyárilag a képességei határáig - már ha annyira tuningolni szeretnél.
A memóriák viszont ha jól rémlik azon is 1500 -as Elpida chipek.
-
CirrMee
addikt
válasz
juve600
üzenetére
Itthon van is egy 7790 üzemben, de "csak" egy X3 -as jutott neki (negyedik mag döglött). 1200/1600, illetve CPU fronton 3.9Ghz van pakolva, fhd felbontás van általában használva. Éppen egálban vannak, azt kell mondjam...

Viszont rohadtul nem jellemzők rá a mikrolaggok, mondom ezt úgy, hogy az én gépemben egy 4GHz -re felpakolt i5 dolgozik. A Phenom esetében az érezhető a leginkább, hogy az egy szálas teljesítménye érezhetően gyengébb, de több magot kihasználni képes programok esetében jól kiegészítik egymást a kártyával.
Az nem lehet amúgy, hogy a kérdező gépén a lap miatt van némi drop?
-
CirrMee
addikt
válasz
papírzacsi
üzenetére
Képernyőfelbontás, Speciális.
-
CirrMee
addikt
válasz
üzenetére
Gyakorlatilag a megvásárlása óta tolom fel az összes új meghajtót, a nevem alatt fellelhető (szintén Asus 270 -es) kártyához. Volt amit csak késéssel, de végül mindegyik sorra került. Olyannal még soha nem találkoztam, hogy az AMD oldaláról letöltött meghajtó megtagadta volna a telepítést. Az egyetlen konkrét hiba, ami hol előfordult, hol nem, az a "nem lehet 60Hz -re beállítani valamelyik kijelzőt, mert visszaáll 59Hz -re", de jó ideje ezt sem tapasztalom. Ha nem lehet feltelepíteni egy hivatalos drivert, annak valami oka kell hogy legyen, (windows/egyéb hardver/kártya BIOS).
14.8 WHQL meg tudtommal nem is létezik (14.8 -ast nem is adott ki, még bétát sem).
-
CirrMee
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
Konkrétan egy minden kártyán egyformán működő, (GPU)
gyártótervező által lehetővé tett alapfunkciót (órajelek csesztetése) összehasonlítani a gyártók által alapból tiltott idegen BIOS ráhegesztéssel, hát kell ehhez azért az ész.
-
CirrMee
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
Speciel én tankoltam nemrég...

-
CirrMee
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Olvasásból megint buktál.
Szerencsére én még tudok.
Hogy másik hsz-ra emlékezz, azt tőled már nem is várom el. 
Én pl. elolvastam, hogy neked MSI-d van (Myst), amely, feltételezéseim szerint, nem egy Sapphire HD7870XT.1.: nincs, és nem is volt soha MSI kártyám...

2.: szerintem nem nekem akartad ezt a választ küldeni, de ez esetben is lásd (itt idézett) első mondatod...
-
CirrMee
addikt
válasz
Grave_444
üzenetére
Ment nálam a 'zázusz 1100 felett is, csak ott már érezhetően jobban fűt (fesz emelés nélkül is), az én igényeimnek ez pont megfelel télen-nyáron. Az Elpida chipeket viszont szigorúan 1500 -al hajtom, ha már egyszer erre képes az adatlapja szerint, ebből nem engedek.

-
CirrMee
addikt
válasz
Raidon
üzenetére
Ahogy elnézem ismételnem kell, de akkor ugorjunk neki még egyszer:
-a kártyán fizikai sérülés történt, a nagyított képen gyönyörűen látható. Ismételve: oldalról kapott az alkatrész ütést (hogy hol, kinél, ne menjünk bele, mert innentől nem oszt, nem szoroz), valószínűleg fólia szakadás is történt, de ez a képen már nem látszik egyértelműen, ki kellene mérni - látszik hogy megindult a fólia, tehát elkezdte vinni (letépni) magával az alkatrész, mivel a forrasztás nem engedett
-fizikailag sérült kártyát a gyártó (vagy RMA megbízott cég) alapból visszadob, hiába próbál valaki balf*sz (kontár) szakvéleményt lobogtatni túlfeszről, villámról, ufóról, stb
-100% nem tudjuk megmondani neked, hogy a csere után megjavul e. Az ok egyszerű: nincs a kezünkben kapcsolási rajz, ez pedig egy többrétegű panel, így a huzalozás haladhat az egyes rétegek közt, onnantól szemmel nem követhető végig - illetve nem mondható el a képről egyértelműen, hogy fóliaszakadás történt e, pláne olyan jellegű, ami egy másik réteggel határos. Ha ez utóbbi fennáll, onnantól kapcsolási rajz nélkül nulla az esélye a javításnak, ha lenne rajz, max áthidaló huzalozással lehetne pótolni a sérült szakaszt, de akkor is lutri az egész (CUSL lapot javítottam már így sok évvel ezelőtt, csavarhúzóval végigszántották procihűtő leszedésnél, kimérve csak 3 fólia sérült a felső rétegben, jókora drótokkal az alaplap hátuljáról kapott "patkolást", legnagyobb meglepetésemre hibátlanul ment is a műtét után
).Anno azt írtam neked, hogy tippem szerint valamelyik BGA alkatrészhez saccolom (DRAM / GPU). Meg lehet próbálni a javítást, de az lehetőleg tartalmazza a fóliák kimérését is, amennyiben ez lehetséges. Ha az én tippem jó lenne, akkor van esély a "feltámasztására". Ennél többet itt senki nem fog tudni mondani, mivel mint említettem, nincs kapcsolási rajzunk, és a kép sem alkalmas arra, hogy egyértelműen ki lehessen jelenteni: javítható, vagy sem. Egy valamire jó: megállapítani, márpedig ez mechanikai sérülés.
-
CirrMee
addikt
válasz
papírzacsi
üzenetére
Pl mert nem 3.0 -ás a vezérlő foglalati oldalról...?
-
CirrMee
addikt
válasz
papírzacsi
üzenetére
Bőven elég, ha a mellette lévő ? jelre kattintva indítasz egy render test -et.
Amúgy nincs semmi gond, ha a vezérlő 2.0 -ás. -
CirrMee
addikt
válasz
papírzacsi
üzenetére
Nm.
Akkor van gond, ha terhelve is ennyi marad. -
CirrMee
addikt
válasz
papírzacsi
üzenetére
Ja.
-
CirrMee
addikt
válasz
zsolti1902
üzenetére
Létezik...

-
CirrMee
addikt
válasz
bozont
üzenetére
Fogalmam sincs hogy miért, de nálam eltűnt ez a hiba akkor, amikor szerkesztővel belenyúltam (a sima 270 -es órajelét 1000 -re akartam pakolni), majd ezt írtam vissza a kártyára. Elviekben csak annyi történt, hogy most már nem UEFI képes, gyakorlatilag meg passz.
Azért nem tiltakozom...

-
CirrMee
addikt
válasz
nevem.senki
üzenetére
Ha újraindítás után működik, akkor nem történt semmi.
Ha nekiállt írni, és nem indult el, belerakni második x16 -os csatiba (második kártyaként), és gyári verziót visszaírni. -
CirrMee
addikt
válasz
Apóca12345
üzenetére
Elviekben egyre kisebb órajeleken fog majd menni idővel, így a döntés rád van bízva...

-
CirrMee
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
N-power és M-tech féle ipari hulladékok...

-
CirrMee
addikt
-
CirrMee
addikt
válasz
Raidon
üzenetére
Ha erre a konkrét hibára célzol, ez 0% túlfesz, 100% mechanikai sérülés.
>Kerdes ha lehet javittatni valoszinu hogy megszunik a problema? Kep van csak 2D-s orajellel hibazik.
Egyrészt nincs nálam kapcsolási rajz, paneltérkép. Másrészt ezek jellemzően többrétegű panelok, így nem tudom képről megállapítani, hogy van e más rétegben is sérülés.
Ha csak a felszíni sérüléseket feltételezzük, és egy alkatrész csere (& fóliák kimérése, rendezése) után működőképes lesz a kártya, akkor az vélhetően menni fog megbízhatóan. -
CirrMee
addikt
válasz
Raidon
üzenetére
Sajna ez sok mindentől függ.
Mint írtam, tapasztalt szakember látja, hogy mi van a képen, valószínűleg azért is küldték vissza a mikroszkópos fényképpel.>A fuggetlen szerviz azt nyilatkozta hogy a forrasztashoz senki nem nyult vszleg rosszul lett beultetve....
Az a cég, amelyik ilyet megállapítást tesz, az ássa el magát.
Igen, lehet rosszul beültetni, de a következő a probléma:
-ha ferdén ültetik be, akkor nem fog ferdén állni az alkatrész lába, csak a pozícióhoz képest (de a képen nem ez látszik). Pláne nem fog felszakadni miatta pad, fólia
-ha (kellően) ferdén ültetik be, az egyenes alkatrész lábak miatt esélyes, hogy nem lesz mit hova forrasztani, hisz a lábak nem a forrasztási ponttal fognak találkozni.
A képen az látszik, hogy az alkatrész kapott egy ütést (nem kell feltétlenül olyan ütésre gondolni, mint amikor a szomszéd Józsinak húzol be hirtelen). Ólommentes forrasztásnál vagy törik a forrasztás, vagy nem enged, és ha nem enged, akkor természetesen van még ott tér a mozgásra. Elkezdenek ferdülni a lábak (az alkatrész menne, csak a lábak nem), majd amikor a lábak hajlása már nem megy tovább, akkor elkezdi letépni a pad -et, fóliát, stb. Azt ami a képen van, csak mechanikus módszerrel lehet előidézni.Ezért mondom, hogy ez a "független" cég semmit nem tud a gyártás menetéről.
Az a gond, hogy esélyes, ahonnan a kép származik, nagyon is jól tudják hogy mi történt (egyedül az nem bizonyítható, hogy még az első kiszállítás előtt történt, vagy már az első gazdinál). Na már most ha ott nem hülye emberek ülnek, akkor vagy könyörületet gyakorolnak, hogy a vevő ne hisztizzen tovább, vagy ragaszkodni fognak az álláspontjukhoz, még akkor is, ha a (hozzá nem értő) "független" véleményt meg is lobogtatod előttük. Ők is kérhetnek független szakvéleményt, csak ők valószínűleg olyan céget választanak erre, akik ismerik a gyártás menetét.Szóval nehéz erre okosat mondani, már a Te szemszögedből nézve.
Távol álljon tőlem minden rossz szándék, ezért próbálkozz meg minden rendelkezésre álló lehetőséggel. Mindezt pusztán azért írtam le, hogy ha nem jön össze a gariztatás, ne azt hibáztasd, aki mást ír, mint amit hallani szeretnél. -
CirrMee
addikt
válasz
belinho
üzenetére
>Szóval közel sem biztos, hogy oldalba lett taszítva, lehet jött egy kis túlfesz, aztán kilökte a lábat a forrasztásból, és elcsúszott.

>Ha oldalba lett taszítva és vitt magával mindent
Alkatrész láb, pad -ek, fólia.
Meg sem próbálom elmagyarázni, hogy mennyi ok állhatott a háttérben, hogy egy ideig működőképes maradhat. Ha valaki ismeri az ilyen sérülést, annak felesleges, aki meg ilyen ismeretek nélkül kötekedik, az meg ezután is le fogja sz*rni annak a véleményét, aki ilyen iparban szerzett tapasztalattal bír... -
CirrMee
addikt
válasz
Raidon
üzenetére
>Gondolkodj mar! A fuggetlen szerviz azt nyilatkozta hogy a forrasztashoz senki nem nyult vszleg rosszul lett beultetve....
Gondolkodtam.
12 évet lehúztam egy hőskorában több mint 9000 embert foglalkoztató elektronikai vállalatnál. Javítottam nyomtatókat, dslam panelokat, ISDN/ADLS/kábel modemeket, p*csköszörű féléktől a jobb féle set-top-box -okig, mobiltelefonokat, fénymásolókat, halradarokat, fék elektronikát, stb. Nekem próbálod megmagyarázni, hogy mit is látok tulajdonképpen...?Gondolkodj már - soha nem írtam hogy a forrasztás lett elcseszve. Végig azt írtam, hogy oldalba taszították azt a szerencsétlen alkatrészt. Ordít a képről, hogy nincs síkban/pozícióban, és az ütés hatására vitt magával mindent. A két kép külön-külön is ezt sejteti, nem hogy egyszerre, ahogy látni lehet. Aki dolgozott már ilyen helyen pár évet, nem fog neked mást mondani, mint amit közöltem veled.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- További aktív témák...
- OCuLink eGPU setup - XFX SWFT 6600 XT 8GB + EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELADÓ!
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerencsére én még tudok.