- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
CirrMee #51735 üzenetére
Tényleg, csak odaírtam, hogy mikor és hogyan fagy (alacsony órajel, TV-nézés), a VGA-m típusa meg ott van az adatlapon.
Igen, "válogat". Még azt is leírtam, miért fordulhat elő ilyesmi, ahogy megtörténik gyakran pusztán a driverrel is, mint azt a topic messzemenően igazolja, C-ről már nem is beszélve.
Olvasásból megint buktál.Szerencsére én még tudok.
Hogy másik hsz-ra emlékezz, azt tőled már nem is várom el.
Én pl. elolvastam, hogy neked MSI-d van (Myst), amely, feltételezéseim szerint, nem egy Sapphire HD7870XT.(És bizony a többiekét is megnéztem.)
Egyébként másnál is jött elő hiba, de megint jöttek az ész (és tesztelés) nélküli tagadások.De azt tényleg elfelejtettem megkérdezni, vajon megnézte-e bárki az általam egyébiránt többször is jelzett beállításokat, vagy szokás és tesztelés szerint csak úgy rávágtátok a tutit. De akkor megkérdezem szájbarágósan (inkább a többiektől, mert te úgysem fogod érteni), hogy az alábbi beállításokkal is OK-e minden, illetve használtok-e vele TV-tunert hardveres gyorsítással (ill. 7870XT az adott kártya?):
GPU: 305MHz
VRAM: 470MHz
GPU Fesz: 0.800V (FIX, és Powerplay OFF)
PControl: -20%Ha nem, akkor kéretik nem olyan magabiztosnak lenni az állításban!
Ha meg igen, akkor tartom, az eredeti állításomat, hogy a Sapphire 7870XT-vel a fenti beállítások instabilitást okoznak hardveres TV-nézés közben, amíg valaki meg nem cáfolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest