Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
synthattik
aktív tag
jó neked ,ebből is látszik nincsen kb 2 egyforma kártya,én amikor először kitoltam 1050/1450 olyan szép fagyim lett,mondhatni citromos,elég keserű volt.
Én azt hittem,hogy ezekben is van az a zero core,hogy nem engedi fagynia kártyát,de ezekszerint nincsen
Fura mert nálam a ram emelésre érzékeny ,amíg csak a gpu-t tolom addig nincs fagyesz,de amint tolok a ramra is ott már kéri a plusz kakaót.
Akkor te elég jó darabot fogtál ki,ha viszi fesz emelés nélkül1050/1450, vagy csak nekem van kevésbé tuningos darabom,de így is elégedett vagyok vele,ref 6950@70 után.
Végre csend van,nem melegít mint 1 kazán és cserébe sokkal jobb teljesítményt is kapok,hát nekem most nem is kell ennél több,bár ahogy nézem ilyenből eléggé megérné 1 cf. -
synthattik
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
köszönöm ezzel végre műkszik a 7850

-
synthattik
aktív tag
csináltam én is 1 heaven tesztet 1050/1350
lenne 1 olyan kérdésem,hogy idáig amit használtam msi ab-t ref 6950 mellett az működött vele ,most meg vmi hibaüzenettet dob ki mindig ,hogy vmi hiányzik meg ilyenek,pedig a legujjabb béta van fent,másnak is volt már ilyen problémája?
Mondjuk azt hozzá kell tenni,hogy amióta ez a rendszer van azóta cseréltem alaplapot,procit,meg most a vidkarit,de csak ezért nem szeretnék új rendszert rakni.
Esetleg ha vkinek van vmi ötlete szívesen várom. -
synthattik
aktív tag
köszönöm a jótanácsot
,már bent figyel a masinában a 7850 oc sapphire,meg volt az első vantage teszt is majdnem 6970-es szintet üt meg pontokban,elég kecsegtető,azt majdnem kb 10 centivel rövidebb,annak akkora volt a doboza,hogy alig fért el a tatyómban ez meg kb eldölt benne és teljesítményben kb ugyan ott van.
hangja az kb nincs is,ugyhogy szntem meg ért pár ezret a csere
-
synthattik
aktív tag
srácok úgy néz ki ma én is belépek este a klubba,1 sapphire 7850 oc-val, csak 1 olyan kérdésem lenne,hogy vki váltott 6950-ről ilyen karira?
mert pár k pótlásával úgy néz ki oldódik a dolog és akkor este by-bye referencia 6950.
Mert néztem teszteket és kb alapon 1 szinten vannak ,csak ahogy láttam ezekben van rendesen tartalék kraft is,meg elég jónak tűnik a hűtés is.
Az érdekelne főként ,hogy játékok alatt van e lassulás a 6950-hez képest, vagy pedig azt a szintet lazán hozza,vagy még esetleg a felett is?
köszönöm előre is a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung A06 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest