Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
p35.ös lap nem tud stabilan csak 400-430.as FSB -t(igy max 3600.at lehet vele kisajtolni egy komolyabb P35.ös lappal a DS3 al még ennyit sem) Yorkfield(Q9xxx) procival! Q9550 procihoz hogy az ember kihozza a maximumot P45.ös lap kell alá! és abból is valami combosabb aminek legalább 8.fázisú CPU táplálása van nem úgy mint az említett DS3 lap aminek van 6.fázisa de még azok is csupaszon hűtés nélkül amit meg linkeltem lapot 16.fázisú tápja van az már bírja szusszal a Q9550 nagy étvágyát!

-
szmegma
aktív tag
Hoppa... mar megint tanultam vmit.
Mondjuk ha 6 vagy tobb csatornas PCM-et kapok, akkor mind1.
Le is fogom ellenorizni.Koszonom a segitseget mindenkinek.
Felraktam a Batman AC jatekot es full max beallitas mellett a belso benchmark 45 FPS-t mert atlagnak. Az sztem nem rossz!

-
KAMELOT
titán
Érdekesek ezek a kép urgálásos dolgok. Én most hallok ilyet először. nekem is DDR5-ös Vram van rajta , de még eddig 1x sem láttam ilyet. Meg jó pár haveromnál sem tapasztaltam ilyeneket amiket ti itt írtok. GTX kártyákon is DDR5 van és még sincs gond.
Volt 4xxx szériás kártyám ott sem volt ilyen gond. -
BullZeye
veterán
Akkor leírom még1x, nem a tunning a lényeg, ha felhúzod 10k Mhzre, és marad 10kMhz, nem ugrik vissza 1k-ra, akkor nem fog ugrani a kép sem. Ha viszont 3D az 1100Mhz, a 2Dpedig 200Mhz, akkor ugrani fog. Ez a DDR5 hibája/hátránya/sajátossága.
Sőt tavaly május óta akkor is ugrik a kép, ha 200Mhzről 200Mhzre állítom, mert ilyenkor visszadobja driver alapra, majd onnan 200ra vissza. Legalábbis ATTvel ezt vettem észre, erre konkrétan 4890oc miatt néztem utána még régebben, és ott külföldi fórumokon, és itt is azt írták, hogy DDR5 hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Goddess of Victory:Nikke
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazon Fire TV stick/box
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nincs olyan felodó opció, mint amit v.ki mutatott korábban.