Hirdetés
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaakukK16
aktív tag
+ azért lowon 7870 el 130-150 körüli majdnem átlagnak kell lennie...
Persze függ,Vsync,HD felbontás,AA,stb..van amit ki kell kapcsolni,okosan kell beállítani! ennyi a titok nyitja! Nekem most 7850 alapon volt ilyen 100 ,vagy szűkebb helyen 150 akár 190 ig is felment..Lowon persze...7870 akár pici tuningal de elvárom,hogy médiumon 100 körüli vagy picivel felette legyen.. -
Stan648
tag
Az én giga oc-m nem tuningos fajta, mert csak az alap 1,138v helyett csak 1,168-on megy 1050-et és csak 1,178-on hajlandó menni 1450-es memória órajel mellett. Biosát megnéztem az F10-es számú rajta. Keresgéltem és az első szériákon elvileg F3 volt. Giga magyar oldalán meg csak az F5_A van. Másik biossal mehet többet is? Érdemes vele próbálkoznom?
[ Szerkesztve ]
7600X + A620 + 32GB DDR5 + 4060 Ti 8GB
-
KaakukK16
aktív tag
7870 ből melyiket ajánljátok? Sapphire? Asus? Powercolor?
-
szasanyi
félisten
Ez igaz, és ott nyilván nagyobb különbségeket mutatott volna a leggyengébb és legerősebb CPU mellett. Csakhogy 7850 OC-ről beszélünk, nem 7970 vagy 7950 OC kártyáról, így az a különbség is jóval kisebb lehet.
Mindazonáltal azt egészen biztosra veszem: a srác előző, i5-2500K procija helyett egy i7-3770K sem hoz javulást HD78xx kártyánál. Egyébként meg ki használ ilyen VGA mellé kétmagos CPU-t? Kábé senki, szóval az - a szélsőség, ha úgy tetszik - nem is mérvadó. -
arcsi84
aktív tag
Megérkezett az ASUS 7850 2GB DirectCU 2 kártyám, sajnos még munkában vagyok, ezért csak este tudom berakni a gépbe.
Amit eddig el tudok mondani, hogy szép nagy a kártya. Istenes mérete van, és marha jól néz ki. De ami a legfontosabb, hogy Hynix ramok vannak rajta. Kíváncsian várom, mit fog mutatni egy Sapphire 7750 után.
Yupppieeeeeeeeeeee
-
fagylalt
senior tag
válasz szasanyi #4598 üzenetére
Mondjuk ebben is igazad van, hogy a VGA a fő meghatározója az FPS számának.
gbors és csucsbicep:
Hoppá!*****
Nekem is megérkezett a Powercolor HD7850. Csak még nem vagyok otthon, úgyhogy egyenlőre csak képzelődök, hogy milyen lehet. Biztos széép (no meg erős is)!!!
[ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
Valaki próbált GTA IV-et játszani 7850/7870 kártyákkal? Egy külföldi fórumon olvastam, hogy az a játék továbbra sem kedveli az Ati kártyákat. (konkrétan 7850)
Csak azért kérdem, mert a GTA V is azt az engine-t fogja használni, tehát el kell gondolkodni vásárlás előtt...https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
gryphus
csendes tag
GTA IV rosszul optimalizált játék egy videókártya se jó neki, mindegy hogy nVIDIA vagy ATI!
Biztos, hogy ugyanazt az engine-t fogja használni? Elég nagy hiba lenne a Rockstartól...A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.
-
milszab
senior tag
-
synthattik
aktív tag
Gta 5 remélhetőleg a max payne 3-ra fog hajazni optimalizáltságában,és akkor semmi probléma nem lesz vele.Mondjuk én most a liberty city-vel tolom és az maxon, nem megy 33-35 fps alá 1080p-ben úgyhogy szntem simán játszható 7870-el.
-
mrhitoshi
veterán
válasz seederking #4622 üzenetére
Minden maxon, 1440x900-as felbontáson olyan 45-50 FPS-el megy nálam.
PS4
-
milszab
senior tag
válasz seederking #4622 üzenetére
Ez a max beállítása a monitoromnak! Gondolod ha lehetne, nem maxra húznám? Amúgy valamilyen szinten jobb is, mer kicsivel több fps-t kapok mint pl. 1900 akármennyin!
-
-
GoZoL
senior tag
12.4-es drivert próbálom felrakni de INF fájlra hivatkozva hibaüzenetet dob. Mivel próbálkozzak?
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
Helló!
Van közületek valakinek msi R7870 HAWK kártyája?
Elvileg holnap érkezik, ha azt küldték, és nem a sima Twin Frozr-osat
Mivel majd csak később tudom összerakni a gépet, meg szeretnék kérdezni róla pár dolgot. A hátulján az a cucc alapból világít, vagy ki lehet rajt kapcsolni? A ventilátor most akkor mennyire hangos terhelés alatt? Egyik oldalon ezt írják, másikon azt. Alap órajelen használjátok, vagy még plusz tuningal?
-
szmegma
aktív tag
válasz KaakukK16 #4605 üzenetére
Nekem HIS HD7850 van, csak ajanlani tudom bar itt joparan irtak, hogy nehezen beszerezheto, am ha megis akad vhol akkor joval dragabb mint egy sapphire v. asus. ...viszont tenyleg csucsminoseg:
nincs zero-core vagy egyeb zorges
HINIX vRam,
ASCI szazalek 85%,
terhelve 40% fan mellett 50 fok koruli, 30% mellett 60 fokos.Ez az en velemenyem 3 honap utan.
TV: JZ1000
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék egy Sapphire 7850-es kártyát venni.TDP 130w
Csak nem vagyok biztos benne hogy a tápegységem elbírja a rendszert.
Táp: Fsp Aurum Gold 400w
Alaplap: Asus P8 H77-M TDP ???
Cpu: i5 2320 TDP 95w
Ram: Corsair Vengeance 2×4 gb
Vga: Jelenleg az integráltat használom
Üdv! -
fagylalt
senior tag
válasz csucsbicep #4629 üzenetére
Köszönöm!
Szóval itt van a kezemben. Már a doboz méretén is meglepődtem, hogy milyen kicsi. 1,5 évvel ezelőtt is nagyon meglepődtem amikor a HD6970-t megláttam /mert nagyon hosszú a HD7850-hez képest/.
Nagyon tettszik így kívülről a kártya, kíváncsi leszek mit hoz majd. Holnap szándékozom beszerelni. Akkor írok egy részletesebb beszámolót róla (képeket is rakok, ha lesz időm, mert a gyári fotók nem igazán adják vissza, hogy milyen valójában). Eddig 10/10.[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
KaakukK16
aktív tag
Hát most vagy egy 7850 lesz vagy 7870 sapphire ahogy azt beterveztem.. kérdés érkezik-e az illetőhöz..
-
seederking
őstag
válasz #27051264 #4632 üzenetére
Meg akartam már ezt osztani előbb is.De most legalább aktuális.Rádugtam egy fogyasztás mérőt a gépre /csak a gépre,monitor nélkül/ és max áramfelvétel csak 250w-ra rúgott.Nem akartam hinni a szememnek.Nagyon pozitiv ez számomra és szerintem nektek is kellemes adat.
Konfig környezet:
Táp:fsp hexa 500w,Lap:Asrock 970 ex. 3,Cpu Phenom II x4 955-3.6ghz,Vga:7850 sapphire oc 920mhz.Ram
Kingston 2x4Gb
1600mhz,Hdd
: West. Green 500Gb[ Szerkesztve ]
-
kucseranor
tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok és kérnék egy kis segítséget! MSI 7850 Power Edition vagy XFX 7850? MSI kártyám volt nem is egy, és tudom hogy szuper. XFX-et pedig szívesen kipróbálnám, de ne ismerem tőlük ezt a szériát.
-
miresz
veterán
válasz kucseranor #4646 üzenetére
Az XFX az baba nagyon.
-
milszab
senior tag
válasz seederking #4645 üzenetére
Nálam monitor nélkül 65w, monitorral 90w, játék közben 165w. Azért ezelőtti konfigom alapba evett 180körül, a játéról ne is beszéljünk! (E8400, hd4870)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest